<

Леонтій Дмитрук спростовує звинувачення депутата Мороза на сесії Володимир-Волинської міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:00 | 2.12.2015 / Володимир, Онлайн / , /
Перегляди
15
/ коментарів 20

2-го грудня до журналістів інтернет-видання “БУГ” звернувся депутат Володимир-Волинської міської ради Леонтій Дмитрук, ВО “Батьківщина,” із заявою, що звинувачення екс-регіонала, а тепер депутата від патрії “Наш край” Руслана Мороза, у підкупі голосів на виборчій дільниці – це наклеп і не правда.

Нагадаємо, що на  2-му пленарному засідання 2-ї сесії депутатів міськради 7-го скликання, Руслан Мороз стверджував, що суд визнав Дмитрука винним у підкупі голосів в період виборчої агітації.

В свою чергу, Леонтій Дмитрук приніс вирок Володимир-Волинського міського суду та ухвалу Апеляційного суду Волинської області, де Руслана Мороза визнано винним за статтею 125 ч. 1 (умисні легкі тілесні ушкодження) та статтею 296 ч.1 (хуліганство) Кримінального кодексу України та призначив покарання у розмірі 10-ти тисяч гривень і відразу ж пан Руслан потрапив під амністію та сплатив трохи більше 3-х тисяч гривень. Апеляційний суд ухвалив залишити вирок міського суду без змін.

DSCN9789
DSCN9791
DSCN9790
DSCN9792




коментарів: 20
  1. Молодець Леонтій! Хай громада знає правду про Мороза і компанію. Але Сусіка сюди не приплітай, хай сам себе захищає, в нього ж досвід, він же людина з прапором): хай ним і відбивається):

  2. Правильно все каже Леонтій Іванович за Мороза, немає що йому там робити в тій міській раді, тим паче “рулити” в комісіях. А за Сусіка-“три голоси-туди, три голоси – сюди”, просила б не заступатися Дмитрука, там теж історія ще та кримінальна…

  3. Дмитруку респект! Молодець! Саганюк, на твоїй совісті знаходження чорного криміналу в рядах депутатів.Банду на нари!!!

  4. Чому досі ця звірюка з оточення мера знаходиться поміж людей?Пане Саганюк тримайте свого охоронця в себе в кабінеті…Сором, ганьба на старості літ з таким оточенням звязатися.

    • Так все ж ким цей бандюган в Саганюка підробляє, радником, чи охоронцем.Бо його бобік постійно стоїть під міською радою.

  5. Відморозок – ланцюговий пес мерської “єліти”, щоби самим на людей не гавкати і бути добрим з усіма.Леонтій Іванович, а Вам честь і хвала!Досить такому меру і всім його оточуючим гопнікам правити містом.Бурбелючню на смітник історії!

  6. Тяжко Морозу бути рядовим депутатом. Звик, що минуле скликання просидів на дерибані земельки, та був поважним чоловіком, а тепер тільки гавкати на захист папіка тільки й може. Дмитрук же тепер не голосував за такого керівника земельної комісії тому й пролетів відморозок.

  7. Якщо Дмитрук помре, то його похоронять з почестями і люди будуть за ним плакати, бо по собі він лишить добрі справи. Але якщо здохне Мороз, то люди будуть веселитися і грати до тих пір поки гармошки і баяни не порвуться))

  8. Страшні Ви люди Дмитруки.Тато йде шляхом доні.Будьте Ви і ваші в…Д. прок…

  9. Дурний мороз, якщо Дмитрук здохне, то за ним багато людей будуть плакати, а от як ти, то у місті і районі всі баяни порвуть, батареї поризгинають, а в духового оркестру губи спухнуть. Ото св♥ято буде у нашому древньому – покруче чим фестиваль! Чекаємо з нетерпінням!!!

  10. Реально коменти не затверджують. Скільки людей мені казали що писали, а їх немає! ГАНЬБА САЙТУ!!!!

  11. Те що Мороз Р А в певних колах авторитет,а внароді бандит знають всі.Та те що Дмитрук Л І ахверист. Він (Мороз) підмітив цілком справедливо!!!А про циган яких згадує Дмитрук так це його давні приятелі які мали непогані знижки на послуги ПП Дмитрук СТО. Той не дивно що тепер чуємо про підкуп.

    • А може то цигани у списках Батьківщини йшли на вибори? Ні! Цигани йшли у списках Нашого краю разом з Морозом, то хто аферист?

  12. Бандитам – тюрми! Радує ситуація.Схоже на початок кінця петрово-герборівських “порядків” Ера місцевого брєжнєва добігає до фінішу!!!!!!!!!!!!!!

  13. Яка громада,. така і рада.Ніколи б люди які дружать з власною головою не додумались би обрати такого мера і таких бандюганів в депутати.Місто наше хворе, причому невиліковно…Ганьба такій громаді!

  14. так…після виборів ганьба, а до виборів оди співали…прославляли, земляками нарікали….не забувайте шо й ви частина цієї громади

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер