<

«Лен-супермен»: школяр із Зимнівської громади розповів про власну книгу та модельне хобі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:15 | 27.02.2021 / Володимир, Онлайн / /
Перегляди
31
/ 1 коментар

До студії інтернет-видання «БУГ» завітав учень Зимнівської школи- ліцею, який у 12 років видав власну книгу та знімається у всеукраїнських рекламних проєктах – Антон Чорний.

Із шести років Антон почав писати власні історії, надихнувшись героями мультфільмів Суперменом та Бетменом. І на Миколая, його давня мрія стала реальністю: мама відредагувала текст та замовила книгу у видавництві.

Окрім написання книг Антон спробував себе ще й у модельній сфері.

Якось в листі до Миколая він написав: “Хочу кастинг на зйомки в якомусь серіалі”. І Миколай йому приніс запрошення на відбірковий кастинг в дитяче продюсерське агентство. Мама через інтернет їх знайшла і попросила, щоб зробили таке запрошення.

Потім поїхали в Київ. Великих планів не було. Але кастинг він пройшов і хлопцю запропонували договір про співпрацю. Після нього були зйомки для дитячої телепередачі на Київському телебаченні, для глянцевого журналу, реклама одягу на модних показах, реклама ювелірних прикрас, участь у виставці неонової фотографії як модель (виставка саме зараз триває в Києві). На деякі проєкти запрошували, деякі знаходили самі в інтернеті й подавала заявки.

В перервах між цими заняттями Антон вивчає англійську та німецьку мови, ходить на комп’ютерну графіку та комп’ютерне програмування, освоює гру на фортепіано й проходить інші онлайн-курси. Після закінчення школи хлопець мріє навчатися у США та подорожувати світом.

Крім цього в Антона є ще одна мрія – придбати потужний ноутбук для створення відеоігор. Щоб досягнути її, школяр склав бізнес-план та розрахував, що для того, щоб отримати кошти, йому необхідно два роки. Одне з джерел прибутку – гроші виручені від продажу книги, тираж якої подарувала сину мама Лілія Чорна на день народження.

Вартість книги становить 120 грн, має формат – А4, оформлена у форматі журналу з глянцевими сторінками. Придбати її можна в самого Антона або ж у магазині “DOM” його 19-річного брата, що знаходиться у Володимирі по вулиці Луцькій.

Антон у сім’ї – не одна дитина. У нього є старші сестра та брат. Про сестру Олену, яка якраз отримала диплом міжнародного зразка за спеціальністю “Хореографія”, та зараз живе і працює за фахом у Львові, ми нещодавно згадували в нашому інтернет-виданні у рубриці “Красуня БУГу”. Старший брат ще є студентом, закінчує Львівський автодорожній коледж. Також хлопець у 18 років розпочав підприємницьку діяльність та відкрив (на подаровані прабабусею гроші до повноліття) свій магазин з канцтоварами і сувенірами у Володимирі-Волинському.

Мама талановитих дітей Лілія Чорна розповіла, що завжди каже своїм дітям: “Нема нічого неможливого. Хочеш – віриш, працюєш – отримуєш!” Сім’я живе за принципом: “Все найкраще – дітям”!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер