<

«Легенда про Білу пані»: показали перший тизер на відео, що готують до Дня міста у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 10.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
33
/ коментарі 4

Оприлюднили тизер першої серії відео, які знімають аматорський театр-студія “Різнобарв’я”, Державний історико-культурний заповідник “Стародавній Володимир” та культурно-мистецький центр до святкування Дня міста.

Короткий відеоролик оприлюднили на фейсбук-сторінці Володимира-Волинського.

“У чому шарм Володимира-Волинського? В його легендах, які дійшли до нас з давніх-давен. Розповідь про Білу пані – чарівний привид з трагічною історією – не залишить байдужими любителів містичного”, – йдеться у повідомленні.

Історія розповідає про “нерівне” кохання князя та простачки, ненависть оточуючих та вбивство красуні, замурованої на найвищій вежі. До Дня міста одну з найбільш драматичних подій тисячоліття відтворять народний аматорський театр-студія “Різнобарв’я”, Державний історико-культурний заповідник “Стародавній Володимир” та культурно-мистецький центр.

“Кажуть, століттями привид дівчини ходить стежками древнього міста, та загадкової красуні і досі за руку ніхто не спіймав. Хто знає, можливо, пощастить саме вам?”, – інтригують володимирчан.




коментарів: 4
  1. А я знаю , що є у Володимирі “чорна нєвєста”, яка те ж ходить поки що вулицями нашого міста, робить своі чорні справи, і ніяк не може зрозуміти, що за все прийдеться відповісти. Перше нагадування від життя вона вже отримала- хвороба у сина, тільки вона цього ще не зрозуміла…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер