<

«Легіон-Університет» проти «Ладомира»: у волинському дербі забили 24 голи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:08 | 6.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
286
/ Коментарі відсутні

4-го грудня у третьому турі Вищої ліги Чемпіонату України серед жіночих команд сезону 2021/2022 з рахунком 22:2 перемогла команда Володимира.

Між собою змагалися команди «Ладомир» (Володимир)  і «Легіон-Університет» (Луцьк). У цій грі команди забили 24 голи на двох, повідомляє Район.Володимир-Волинський.

Початок матчу був за лучанками. Красивим м’ячем відзначилася гравчиня «Легіон-Університет» Юлія Худякова, завдавши технічного удару з далекої відстані в дев’ятку воріт суперниць. Після цього забивати почали господарі – через хвилину гол відквитала Анастасія Кузьмич.

До закінчення першої половини рахунок був 9:2 на користь гравчинь із Володимира. Другий тайм виявився не менш розгромним – підсумкові 22:2.

«Ні команді суперника, ні нам не цікаві такі матчі. Краще було б створити Першу лігу. Для команд це стрес. Після таких рахунків, дехто може навіть закінчити грати», – прокоментував гру пресслужбі «Легіону» Олег Бортнік, головний тренер «Ладомира».

Його думку поділяє і наставник команди-суперниці Дмитро Голоскоков.

«Очевидно, що потрібно дві ліги. Як було колись – Вища ліга і Перша ліга. Сьогодні, на жаль, грала команда вищого ешелону й нижчого. Це був не дуже цікавий футзал для команд і для вболівальників.

З наступного сезону піднімемо питання про створення двох ліг. Коли грають рівні з рівними – є інтерес до змагань», – наголосив головний тренер команди «Легіон-Університет».

Наразі «Ладомир» очолює турнірну таблицю своєї групи – 9 очок. У луцького колективу «Легіон-Університет» 3 очки після двох ігор (поточне четверте місце).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця