<

Ледь не спалила будинок: у Володимирі сусіди не можуть знайти управу на жінку, що пиячить та займається сексом у під’їзді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:19 | 22.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
3284
/ коментарі 4

Володимирська квартира, що у багатоповерхівці на вулиці Поліської Січі, горить вже не вперше. Власниця квартири веде спосіб життя легко кажучи низького соціального рівня. Двері її домівки не закриваються – там часто ночують її товариші по чарці, а нещодавно господиня потрапила у секс-скандал, про який розповіли навіть на центральних телеканалах.

Про це пише у фейсбуці Жанна Білоцька. Сусіди не знають, що робити та куди іти, щоб врятуватися від такого сусідства.

Нагадаємо, пожежа трапилася у квартирі в ніч на 22-ге червня. З задимленого будинку пожежники змушені були евакуювати мешканців багатоповерхівки.

“Сусіди неодноразово зверталися до поліції зі скаргами на її власницю, яка веде бродячий спосіб життя, а помешкання у той час залишається закинутим та відчиненим для осіб низького соціального рівня. Відчиненим у прямому сенсі слова, бо у квартирі відсутні двері”, – йдеться в дописі.

Кілька років тому ця квартира вже горіла. На той час у ній перебували неповнолітні діти господині. На щастя, рятувальники встигли вчасно. А соціальні служби відібрали їх у горе-матері, розповідає Білоцька.

Замість того, аби стати на шлях виправлення і повернути малечу, жінка пустилася берега. А нещодавно стала “героїнею” секс-скандалу, про який писали усі соцмережі та навіть ТСН.

“Поліція розводить руками, адже це приватна територія, до якої вони не мають діла. Влада теж не має бажання втручатися. Та, як на мене, за одні борги можна зачепитися. Адже роками не платиться ні за воду, ні за опалення. Невже не можна щось вдіяти? Чи потрібно чекати поки півень клюне. А він вже вдруге клює. Поруч проживають інші сім’ї, серед яких сім’я, де є дитина-інвалід, яку сьогодні рятувальники евакуйовували.

Випадок трапився вночі, коли усі були вдома. Добре, що все закінчилося без жертв. Але могло б бути гірше. Дууууже хочеться сподіватися, що цього разу влада і поліція зреагують. Бо наступного разу наслідки можуть бути трагічними.

P.S. Як виявилося, сума боргів не є такою, щоб можна було відібрати помешкання у власниці, хоча, як відомо з власних джерел, залишилось не так вже й багато. Тож міська влада у цьому питанні є безправною. Забити вхід у квартиру не можна, бо це – приватна власність. Забрати за борги теж, бо їх не є стільки, щоб це можна було зробити. Залишається чекати. Тільки чого? Чергового підпалу, чи того, що жінка таки візьметься за розум? “.




коментарів: 4
  1. Завітайте до оселі собачниці з гуртожитку що на Шухевича, там не краще і люди не менше страждають. Як то кажуть в сім’ї не без урода..

  2. Де на Шухевича є гуртожиток? І хто така собачниця, про яку йдеться? Живу на цій вулиці з дитинства і не чула ні про гуртожиток, ні про собачницю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер