<

Кулінарне свято пройде у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:33 | 17.09.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

26-го вересня року вже о 9:00 на центральній площі міста розпочнеться сільськогосподарський ярмарок. А біля культурно-мистецького центру відбудеться цікаве кулінарне свято «Смаковиця по-володимирськи».

Отож, нагуляйте апетит і біля 10.00 підтягуйтеся до столів, на яких  чого тільки не буде… Найкращі кухарі міста продемонструють свою професійну майстерність і приготують прості,  за традиційними місцевими рецептами, але дуже смачні страви, – повідомляють на сайт Володимира-Волинського.

І все буде виглядати так гарно, так апетитно, що ви вже ні про що інше, як скуштувати ці страви, не будете думати. Це  веселе і смачне свято, яке проводиться  увосьме, завжди радує чимось новим і незвичайним.  Цьогоріч різноманітні страви на будь-який смак будуть  приготовлені з картоплі.

Фішка нинішньої смаковиці –  майстер-класи з приготування страв:

10:30  – виготовлення виробів із солоного тіста;

11:00   – виготовлення та розпис імбирно-медових пряників для дітей та дорослих.

12:00 –  приготування оригінальних дерунів, а також їх дегустація.

Бажаючі зможуть взяти участь у лотереї і виграти смакоту та у конкурсах на  кращий анекдот, вірш, пародію на народну пісню та смішну історію. А ті гурмани, хто складе кращий відгук на дегустовану страву – отримають подарунок.

Також  на дорослих та дітей чекають забави і розваги, вікторини і виставки,  виступи фольклорних ансамблів, що гарантують усім гарний настрій

Приходьте! Буде смачно і весело!

Довідки за телефонами : 3-57-09, 2-19-79,  3-84-30.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця