<

Кубок міського голови залишився у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:36 | 22.03.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На вихідних у Володимирі-Волинському пройшли змагання VІІ міжнародного фестивалю з волейболу на Кубок міського голови.

Участь у змаганнях взяли десять команд з Володимир-Волинського, Іваничівського, Любешівського районів, міст Володимира-Волинського та Хрубешува (Республіка Польща). На початковій стадії турніру команди були розділені на три підгрупи, у яких ігри проводились за коловою системою. Відповідно до результатів групового етапу турніру було сформовано фінальну трійку претендентів на перемогу: команди «Володимир», агротехнічного коледжу та колектив з Хрубешува, – повідомляє сайт міської ради Володимира-Волинського.

У першій грі «Володимир» не мав особливих проблем з студентами коледжу і отримав перемогу 2-0. У наступній  грі «містяни» зустрічались з польськими волейболістами. Гра видалась напруженою і важкою для обох команд, але сильнішими виявились гості з Хрубешува 2-1. Коли преважна більшість вболівальників та учасників змагань  вже змирились з втратою першого місця нашими спортсменами, останнє лово сказали гравці агротехнічного коледжу. Зібравши волю в кулак та віддавши усі сили в останній грі, вони зробили, як на той час здавалось, неможливе – перемогли команду «Хрубешув» з рахунком   2-1.

Ця перемога жодним чином не вплинула на турнірне становище студентської команди, яка посіла ІІІ місце, але дала можливість отримати перемогу у фестивалі гравцям команди «Володимир». Польські волейболісти  посіли в результаті ІІ місце. Усі команди-призери  були нагороджені, окрім аплодисментів вболівальників  та позитивних емоцій, дипломами та кубками від організаторів турніру: відділу у справах молоді та спорту міськвиконкому та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер