<

Красуня-солдат з волошковими очима проходить службу в лавах 14-ї бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:28 | 24.02.2017 / Володимир / , /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

Це другий матеріал про жінок-військовослужбовців 14 окремої механізованої бригади. Милих і тендітних, сильних духом і відчайдушних, веселих і життєрадісних. Про тих жінок, які не побоялися стати пліч-о-пліч з чоловіками на захист своєї держави.

Про це пишуть у прес-службі 14 окремої механізованої бригади у Фейсбуці.

У ці неймовірно гарні волошкового кольору очі – дивитися, не надивитись. Вони просто зачаровують… Спершу навіть здається, що таких просто не може бути! Оленка ж ніяковіє, коли помічає, як співбесідник здивовано й уважно вдивляться їй у вічі.

– Ну так, це такий у мене колір очей, – сором’язливо каже красуня Олена Созонюк, вправно пораючись на військовій кухні.
Від кулінарного таланту й умінь цієї дівчини залежить, чи будуть вчасно й смачно нагодовані військовослужбовці одного з підрозділів нашої бригади. Олена не приховує, що готує побратимам із радістю, вкладає в страви не тільки знання та вміння, а й душу. А ще дівчина постійно експериментує на кухні, вигадує щось нове.

– Надзвичайно приємно дивитися, як хлопці з апетитом їдять! Тішуся, коли їм смакує. А готувати найбільше люблю, напевно, перші страви, – ділиться співрозмовниця.

Ні для кого не секрет, що хороший солдат – це ситий солдат. Й Оленчині побратими, судячи зі страв, які вона готує, – найкращі!
Вродливий солдат із волошковими очима, Олена Созонюк, у своєму підрозділі служить недавно. Втім, уже встигла завоювати повагу побратимів. І вони, ці суворі чоловіки, які вже третій рік – на фронті, свого кухаря інакше, як «наша Оленка», не називають. Сама ж дівчина теж уже освоїлася в новому колективі, каже, що почувається в ньому комфортно.

– Тут немає тієї, як кажуть, «воєнщини», яка протиставляє офіцера солдату. Натомість – дуже людяне ставлення з боку командування, порозуміння між офіцерами й солдатами, які їдять за одним столом, з одного котла. Головне тут – повага до людини, й це, напевно, найважливіше. Тому, мені, мабуть, і кортить щоразу приготувати щось новеньке й смачне, – розповідає Олена.

Народилася й виросла Олена Созонюк на мальовничій Волині, в Турійському районі. Азам кухарської справи дівчинка навчилася вдома, а вдосконалювала їх в одному з суші-барів Львова, де працювала кухарем-сушистом. І от, тепер всі свої знання, вміння й душу дівчина вкладає у страви, які готує на передовій для своїх побратимів, яких надзвичайно поважає, яким довіряє. А в такому колективі, з такими людьми – як у тій приказці, тільки навпаки: виходить не тільки найкращу, найсмачнішу кашу зварити, а й із успіхом втілити в життя всі задуми. Кулінарні, життєві, військові. І нехай в житті Олени, дівчини з пронизливими, чарівними волошковими очима, надзвичайною людською добротою й неймовірним кулінарним талантом, так буде завжди…




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер