<

Красуня БУГу: випромінююча тепло агрономка та помічниця ЗСУ з села Зимне Юлія Кротач

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:07 | 21.02.2023 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
2243
/ коментарі 2

Рубрика красуня БУГу знайомить читачів із сонячною волонтеркою, яка активно допомагає ЗСУ та займається агрономією – Юлією Кротач.

23-річна мешканка села Зимне навчається на агронома та вже активно контролює процес вирощування рослин. Землеробство – Юліна справа душі. Вона обожнює працювати технікою на господарстві та абсолютно цього не соромиться. Адже сучасна дівчина, як каже її тато, має вміти все.

Навчалася красуня в Національному Університеті біоресурсів і природокористування України, проживала 4 роки у столиці нашої держави.

“Люблю піклуватися про сільськогосподарські культури, а особливо спостерігати, як вони ростуть. Я постійно повторюю, що це моя віддушина. Я виходжу в поле і знімаю стрес. Моя робота дійсно важка, але коли робота до душі, то всі труднощі та недоспані ночі забуваються”.

У вільний час дівчина присвячує себе волонтерству, тоді вона відчуває себе емоційно краще, коли допомагає людям. Для неї важливо відчувати себе корисною у такий непростий для українців час.

“Я навчаюсь та вдосконалюю себе у своїй професії, адже кожного року природні умови змушують підлаштовуватись і вдосконалюватись. У січні працювала на семінарах, а у лютому – відвідала навчання у Львові на Всеукраїнському форумі «День агронома».”

Юліне волонтерство розпочалось з 24-го лютого. Коли працівників господасртва та односельчан забрали до лав ЗСУ.

“Почали з татом збирати усе необхідне. Зверталась до людей громади та міста, які охоче допомагали. Згодом загрузила на гарячі точки із друзями два вагони допомоги за дві доби, місткістю 130 тонн. Так і працюю над цією справою до сьогодні, але вже більш досконало і масштабно. Я щиро дякую кожній людині, яка довіряє і працює спільно задля перемоги та наших хлопців”.

Зараз, признається дівчина, важко займатись волонтерством, бо у всіх людей ресурси вичерпуються, але попри все вони готові віддати останнє. Юля разом з друзями-волонтерами: Іванкою Білоус , Андрієм Садовським та Сергієм Лященко працює над заходом для збору коштів на авто для 14 бригади. Створюють теплу атмосферу благодійного вечора. Його назва сама говорить за себе – «Постав вечір п’ятниці на паузу, допоможи ЗСУ».

“Тому запрошуємо вас відпочити та допомогти нашим хлопцям. Захід відбудеться 3-го березня о 18:00 в Нововолинську – Ресторації «Green». Саме такі атмосферні вечори допомагають оживити волонтерський рух, пробудити патріотизм і проговорити усі деталі щодо зборів, або просто перезавантажитись і об’єднатись”.

“Моє хобі – це риболовля, їзда на конях і давня забута мрія – фортепіано. Зараз при змозі відвідую заняття, поки не розпочалась вегетація в рослин. Також обожнюю спорт, тому намагаюсь ходити в спортзал, або ж займатись самостійно. Одним із хоббі є також введення агроблогу там де я розповідаю як виростити і спостерігати за рослинами. Останні відео були про вирощування авокадо та лимону із кісточки. Звісно, через війну тепер вся сторінка присвячена волонтерству, але вірю, що ця діяльність відновиться як тільки прийде перемога і мир на нашу землю”.

Головні правила та принципи змінюються у кожної людини протягом життя та ситуацій, які змушують нас засвоїти якийсь урок. У Юлі аналогічно, але є декілька принципів, які з дитинства навчили батьки:

  • Бути чесною та справедливою попри все.
  • Залишатись людяною у будь-якій ситуації.
  • Допомагати людям у біді, тобто бути милосердною.
  • Бути вдячною за все, що маю.
  • І постійна приказка, яку повторює тато, яку я сприймаю завжди як кредо життя: «Вік живи-вік учись».

“На мою думку найкращий догляд дівчини, це не тільки її зовнішність, найкраща краса – це гострий розум та доброта. Але якщо ми говоримо конкретно про догляд за шкірою, то це просто дбайливе ставлення до обличчя, щоб відчувати себе гарною, коли ненафарбована. Я працюю в полі тому, фарбуюсь рідко, лише коли йду на якесь свято чи фотосесію. Тому впевнено себе почуваю, бо дбаю за шкірою. З корисних звичок – п’ю багато води, що гарно впливає не тільки на шкіру, але й в цілому на організм”.

Кожній дівчині хочу порадити одне – реалізувати себе в цьому житті і багато працювати над собою. На даний момент сама прагну до цього. Вірю, що великими зусиллям та працею я досягну того, що запланувала.

Також хочу порадити дівчатам завжди бути щирими, добрими та милосердними, чесними перед собою та суспільством, ну і просто бути завжди собою.

До вашої уваги підбірка фото красуні з її інстаграму та фейсбуку.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця