<

Красуня БУГу: волонтерка з Володимира та психолог за покликанням Ольга Кичула

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:32 | 16.09.2022 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
3864
/ 1 коментар

БУГ знайомить читачів з волонтеркою, корекційним педагогом та психологинею, 21-річною Ольгою Кичулою з Володимира.

Оля народилася та прожила у Володимирі 20 років. Тут вона працювала педагогом-організатором у ЗОШ № 3. Майже рік тому дівчина переїхала до Луцька, де допомагає дітям вивчити англійську мову та математику.

З початком повномасштабного вторгнення дівчина почала активно займатися волонтерством.

“З першого дня війни зареєструвалась у волонтерському центрі Ангар, допомагала їм плетінням сіток, робила власні збори та приносила закуплені речі. Зараз почала займатися волонтерством самостійно. Власні збори в інстаграм, де і звітую своїй аудиторії, налаштувала співпрацю з блогерами. Допомагаю хлопцям військовим по їх запитах.

Я закуповую партії взуття, спальні мішки, дощовики, прилади нічного бачення та амуніцію, а ще багато ліків”, – розповідає красуня.

Оля різностороння у своїй творчості: малює, пише вірші, веде блог в інстаграмі, і нещодавно почала займатися танцями у стилі Strip Dance.

Дівчина полюбляє прогулянки на свіжому повітрі, читання улюбленої книги або перегляд цікавого фільму в обіймах.

“Останнім часом, мабуть, почала дорослішати, бо свій вільний час люблю проводити у спокої”, – додає Оля.

Головний принцип красуні – завжди добиватися бажаного, якою б ціною це їй не давалося. Ця лідерська риса проявляється у неї ще з дитинства. Будь то навчання, робота чи стосунки.

Найкорисніша звичка волонтерки – це просто любити себе. Вміти слухати своє тіло. Інтуїтивне харчування, хоча б мінімальні заняття спортом, танці, здоровий сон – і твоє тіло каже “дякую”.

Оля хоче побажати кожній дівчині любити та приймати себе кожного дня, у будь-яких обставинах, будь-якому настрої. Бачити свою неповторність, оригінальність, красу. Піклуватися про своє здоров’я, як фізичне, так і ментальне. Оточувати себе правильними людьми. Бути чесною із собою, своїми почуттями й емоціями. Завжди обирати себе, дарувати собі безумовну віру, підтримку і спокій у серці.




один коментар
  1. “Буг” уже перетворюється в бульварний журнал?)) Невже немає обмежень у виборі фото педагога для публікації на сайті, де переважно обговорюють політичні та воєнні події? Дівчина смілива звичайно), якщо ще й навчає математики…)) Ще й танцювала на столі під час концерту на День міста в минулому році серед пляшок алкоголю.)) Є й таке фото в архіві…)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер