<

Красуня БУГу: фотографиня з Володимира Оксана Спольська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 5.01.2022 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
3068
/ Коментарі відсутні

БУГ знайомить читачів з 30-річною володимирчанкою, яка понад вісім років професійно займається фотографією, Оксаною Спольською.

Красуня розповідає, що фотографування – це її хобі, яке з роками переросло у повноцінну професію, котра приносить задоволення.

Також Оксана захоплюється розписом одягу, шоперів, як фразами, так і повноцінними малюнками. Щоправда, зізнається, поки це заняття на рівні подарунків для знайомих та доні, але дівчина впевнена, що все ще попереду.

Принципів, якими керується красуня, не так і багато, проте в якій ситуації вона б не опинилася, їх незмінно дотримується.

  • Завжди треба лишатись людиною, не важливо, як високо ти злітаєш або наскільки низько падаєш.
  • Якщо хочеш допомогти – зроби це тихо.
  • Ти можеш більше, ніж ти думаєш.
  • Роби те, що любиш і люби те, що робиш.

Красуня встановила для себе правило “Не маю мрій, я ставлю перед собою цілі та впевнено до них іду”.

Дівчина запевняє, що в 30 догляд за собою значно відрізняється від того що був у 20.

“Це обов’язкові процедури для обличчя вранці та ввечері, ну і звісно біг! Він допомагає думати й заспокоїтись. Під час бігу я можу розставити думки по місцях і зрозуміти куди далі рухатись. Насправді це дуже дієво”, – ділиться Оксана.

“Дівчатка, усміхайтесь частіше”, – основна порада, яку красуня дає всім дівчатам, – життя як фотографія – виходить краще, коли усміхаєшся”

Проте дівчина зізнається, що насправді не знає, що порадити, бо кожна з нас унікальна, і кожна знає як їй краще жити, тому варто просто любити себе.

Оксана підтримує благодійні та соціальні проєкти, до прикладу, “Благодійну каву”, кошти з якої пішли на допомогу військовим у зоні АТО.

“Також кожного року на день міста ми зі спілкою фотографів Володимира проводимо благодійні фотодні і збираємо кошти на лікування діток, котрі потім передаємо батькам”, – розповіла красуня.

До уваги читачів більше фото красуні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа