<

Красуня БУГу: репетиторка з англійської Ірина Гонтарук з Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:18 | 30.09.2020 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
122
/ Коментарі відсутні

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із 18-річною уродженкою Володимира-Волинського Іриною Гонтарук.

Дівчина мешкає в Києві, працює репетитором з англійської мови та паралельно навчається у Київському національному лінгвістичному університеті. У 2019 році Ірина здобула титул «Княжна Володимира».

Нещодавно дівчина почала активно вести текстовий блог у соціальних мережах: інстаграмі та фейсбуці. У вільний час їй подобається гуляти, відпочивати з друзями, сім’єю чи хлопцем, займатися спортом, дивитися фільми та вчитися.

Життєві принципи красуні: “Не бійся, що не вийде – бійся, що не спробувала” ,”Завжди вір у себе”, “Роби, що любиш та люби, що робиш”, “Люби себе”, “Люби життя”, “Цінуй допомогу та хороше ставлення” та “Не забувай подзвонити найріднішим”.

На запитання про звички щодо догляду за собою Ірина відповідає, що завжди ретельно змиває макіяж та очищує шкіру за допомогою доглядової косметики.

“П’ю достатню кількість води та намагаюсь правильно харчуватися. Періодично роблю різні масочки та регулярно відвідую косметолога”.

Поради кожній дівчині від Ірини:

“Які б висипи не з’являлися та скільки б зайвих кілограмів не додалося – потрібно завжди любити себе. Тому що такі проблеми повинні породжувати не комплекси, а роботу над собою. Ми все можемо, якщо захочемо”.

Підбірка світлин з інстаграм-сторінки красуні:

Читайте також:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер