<

Красуня БУГу: професійний ретушер Таня Ярмолюк з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:25 | 27.04.2020 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
137
/ 1 коментар

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів з уродженкою Володимира-Волинського Танею Ярмолюк (Душакова). Дівчина займається професійною обробкою фото, які публікуються у світових журналах.

Таня довгий час була фотографом, але згодом зрозуміла, що займатися обробкою фото їй подобається більше. Сьогодні вона працює зі світовими фотографами та її роботи публікуються у відомих журналах: Playboy, VOGUE, GQ, Bazar, ELLE, L’Officie.

Дівчина створила першу україномовну онлайн-школу по фоторетуші «Y’U Retouch» для фотографів і для тих, хто хоче опанувати нову та цікаву професію. В ній після карантину планує запустити офлайн навчання.

Красуня захоплюється психологією, книгами, медитацією та саморозвитком. Вона постійно вдосконалюється, нереально любить світ та вчиться жити серцем, а не розумом.

Таня поділилася звичками, які їй допомагають підтримувати свою вроду:

  • Душ зранку і ввечері. Ніколи не пропущу цей ритуал, завжди очищаю свою шкіру після сну і перед ним.
  • Лімфодренажний масаж та масаж обличчя 2-3 рази на тиждень.
  • Заняття спортом.
  • Доглянуте волосся і красива посмішка – це найвдаліший аксесуар для будь-якої людини. Кожних 3 місяці – похід до стоматолога. Також курси відновлення волосся.
  • Звичка, яка не потребує коштів і багато часу – любов до себе! Потрібно любити та сприймати себе такою, як є. Душевний спокій та гармонія дуже важливі.
  • Медитація. Якщо хтось думає, що вона не впливає на зовнішність, то він помиляється. Спробуйте 30 днів медитації і ви побачите, як змінитеся.
  • Найголовніше – наповнюйте себе прекрасним! Відслідковуйте свою залежність від думки інших і знищувати її, бо в цьому житті, найважливіше тільки те, що саме ви думаєте про себе!

Таня зазначила, що не завжди виглядала так, як зараз. У неї було багато комплексів, які їй вдалось подолати завдяки двом останнім пунктам.

На запитання журналістів БУГу, чи вважає себе дівчина успішною, відповіла:

“Я вчусь бути успішною. Для мене успіх, це уміння жити тут і зараз. Не зазирати у майбутнє і не повертатись у минуле. Чи вважаю я себе успішною? Останнім час так, карантин робить неймовірну трансформацію у житті. Чи відчуваю я себе щасливою? Ось тут без сумніву скажу так, я щаслива! Я реально дуже щаслива!”.

Підбірка фотографій з інстаграм-сторінки Тані.




один коментар
  1. Вау! Таня молодець!!! захоплююсь її роботами, зовнішністю і любов‘ю до життя:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер