<

Красуня БУГу: перукар-стиліст та співзасновниця салону краси «Good look» Юлія Оніщук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:12 | 17.02.2021 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
384
/ Коментарі відсутні

Рубрика «Красуня БУГу» представляє читачам 38-річну Юлію Оніщук з Володимира-Волинського.

Юлія – колорист, перукар-стиліст і співзасновниця студії «Good Look», де працює і проводить навчання бажаючим, допомагаючи з нуля освоїти професію перукаря. А ще Юлія – щаслива мати двох діточок.

Жінка розповідає, що в своєму загруженому графіку їй дуже важко знайти вільний час, тому відпочинок старається планувати заздалегідь. В залежності від настрою вона може собі дозволити вибрати подорожі з подругами в СПА, гастротури, вистави.

Юлія любить усе, що дає нові враження. Проте зізнається, що інколи все докорінно навпаки: хочеться довше поспати, попити смачного пахучого чаю, закутатися в плед та вибрати до перегляду якесь кіно. Це не менш приємно.

“Моє хобі – це рух і розвиток! Обожнюю мистецтво і красу навколо: це краса, як зовнішня (тіло, спорт, обличчя, волосся), так і внутрішня (енергія, книги, духовні практики). Це все, що приносить задоволення моментально, так і продовжується протягом тривалого періоду й залишає післясмак”, – ділиться Юля.

Юлія не любить правил. Вона вважає, що правила – це обмеження, а обмеження – це в будь-якому випадку деградація.

У неї є певні принципи в комунікації з людьми і відчуття особистісних кордонів, але вона переконана, що правила будуються індивідуально під кожну ситуацію.

“Поважаю в людях позитивне бачення, цілеспрямованість, індивідуальність. Людина має цілий спектр емоцій і для кожного своя межа розуміння “поганого” і “хорошого””.

Красуня розповідає, що вона “жайворонок” і її продуктивність найбільша саме зранку і до обіду.

Юлія поділилася секретами, як вона тримає тіло та дух в енергійному та натхненному стані:

  1. Вона випиває до сніданку 2 склянки води з лимоном, приймає вітаміни.
  2. Завжди готує корисний та ситний сніданок.
  3. Відвідує спортзал 3 рази в тиждень, а нещодавно додала ще й йогу.
  4. Робить маски, скраби на обличчя і на волосся 2 рази в тиждень.
  5. А найголовніше – легко і з позитивом ставиться до життя. “Не париться”, любить і дбає про себе. Рекомендує всім красуням вивчати те, що їм подобається і надихає.

Юлія запевняє, що страх і сумніви – це цілком нормально. Це є наша початкова точка на шляху до розвитку. А рух ми починаємо саме тоді, коли приймаємо та погоджуємося зі своїми внурішніми переживаннями.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа