<

Красуня БУГу: яскрава та організована Ярина Лебедь з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 6.01.2021 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
129
/ 1 коментар

Першою в 2021-му році рубрику «Красуня БУГу» відкриває 20-річна володимирчанка Ярина Лебедь.

Дівчина ділиться, що її життєве кредо – це регулярно відкривати щось нове для себе і для людей, завжди бути першою, дарувати яскраві емоції та зігрівати своєю посмішкою.

«Мені лише 20, а за плечима уже багаж знань та досвіду, тисячі кілометрів та десятки відвіданих міст. Я пройшла близько пів сотні тренінгів, а з 2020 неодноразово виступала в ролі спікера в різних містах України», – розповіла Ярина.

Красуня – випускниця Західноукраїнського Національного Університету. Ще з 3-го курсу працювала, поєднуючи навчання з роботою.

«Я веду планер і завжди розписую свій день. Не уявляю, як можна жити не плануючи, саме тому, часу для нудьги у мене немає», – ділиться запорукою продуктивності дівчина. «Проте, не зважаючи на щільний графік, я з задоволенням знайду час на чашку какао та вечірню прогулянку містом».

Ярину надихають активні, творчі, рішучі та сміливі люди. І вона з величезним задоволенням готова втілювати нові ідеї, вигравати нові гранти і працювати над крутими проєктами з тими, хто хоче змін і готовий змінювати.

Світлини з інстаграм-сторінки Ярини:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа