<

Красуня БУГу: голова ОСББ і активістка Ганна Медведєва з Володимира-Волинсього

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 6.07.2020 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
125
/ коментарів 6

Інтернет-видання «БУГ» продовжує свою рубрику «Красуня БУГу». Цього разу знайомимо читачів з мешканкою Володимира-Волинського Ганною Медведєвою.

Вона – голова найбільшого у місті за площею та кількістю квартир ОСББ «Наше містечко».

Ганна – активна, ініціативна й цілеспрямована. Вона організовує й бере участь у багатьох конкурсах та ініціативах, які проводяться у Володимирі-Волинському.

Наприклад, саме завдяки Ганні вдалося реалізувати проєкт «Ігровий майданчик» для «Нашого містечка». Зараз у дворі багатоповерхівки встановлені дитмайданчик та тренажери.

Красуня також організовувала толоки, під час яких мешканці приводять до ладу територію, фарбують дитячі майданчики та входи до під’їздів, кріплять інформаційні таблички.

До речі, Ганна закінчила Міжрегіональну академію управління персоналом і здобула спеціальність «Управління персоналом та економіка праці».

Окрім своєї активної громадської діяльності, красуня захоплюється спортом. Полюбляє займатись зумбою, бігати та їздити на велосипеді.

Ганна іде по життю з девізом: «Головне – це гармонія з собою». Вона постійно саморозвивається та рухається вперед.

«Бути красивою в 20 років – природно. Однак коли ви гарні в 35 або 55 – це вже життєва позиція», – зауважила в одному зі своїх інтерв’ю Моніка Беллуччі. То є і моя життєва позиція… Мені 40, і головне для мене – це жити у гармонії з собою. Розуміння цього прийшло не так давно…  Кращий поштовх почати змінювати своє життя – запитати себе: «А коли, якщо не зараз? Ну його на все, нікому до вас немає діла, обговорять і забудуть! А життя у вас одне, і адже дійсно невідомо, скільки вам залишилося!», – радить Ганна.

Вона каже, що не хоче повертатися в минуле і знову ставати 20-річною дівчиною. Адже зараз значно щасливіша, ніж тоді.

«Ні за що на світі не хотіла б, щоб мені знову було 20. Зараз я набагато щасливіша, ніж тоді… бо молодими ми лише пізнаємо себе, намагаємось зрозуміти, ким хочемо стати, з ким і де хочемо бути. Зараз я точно знаю, що мені потрібно, і без чого зможу прожити й, аби зрозуміти це, мені довелося багато працювати над собою», – розповідає Ганна.

А стимулом до змін в житті активістки стала любов: до себе і своїх доньок, яких у неї дві.

«Стимулом до змін стала любов до себе, і… мої діти… дівчата, їх двоє: Соломія та Вівея.  Є така приказка: Не виховуйте дітей, все одно вони будуть схожі на вас. Виховуйте себе», – зауважує красуня.

Поради кожній дівчині від Ганни:

  • Прокидайтеся з любов’ю до себе;
  • Щодень обирайте для себе – хороший настрій;
  • Пийте воду;
  • Займайтеся спортом;
  • Мотивуйте себе і розвивайтесь;
  • І завжди пам’ятайте «Ти красива, коли вважаєш себе такою. Зовсім не важливо, що думають інші».

Підбірка світлин з фейсбук-сторінки Ганни:




коментарів: 6
  1. В цій жіночці таки шось є справжнє!
    Явно не пустишка як більшість “красунь”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер