<

Красуня БУГу: фудфлористка та журналістка Тетяна Ізотова з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:12 | 7.08.2020 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
167
/ 1 коментар

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із мешканкою Володимира Тетяною Ізотовою. Вона – мама двох дівчат, журналістка та майстер із фудфлористики.

За словами Тетяни, для неї найголовніше у житті – материнство, журналістський фах та хобі для реалізації творчих задумів. Красуня вірить в чудеса, має багато мрій, не любить довго сидіти на місці та обожнює подорожувати.

“Змалечку у мені поєднувались протилежності – така собі розбишака з подертими колінами, котра любить лазити по деревах і цупити черешні та справжня «дівчинка-дівчинка» з двома косичками у квітковій сукенці, котра мусить бути чемною та слухняною. І навіть зараз у дорослому віці це проявляється у тому, що завжди люблю бути різною – сьогодні елегантною леді на підборах, аби завтра знову одягнути зручні подерті джинси”, – говорить Тетяна.

З дитинства красуня обрала майбутню професію, бо чітко була переконана, що журналістика – це її. Вона залюбки писала шкільні твори, власні вірші і оповідання про захоплюючі пригоди дівчаток-підлітків, котрі давала читати усім своїм подругам.

Тетяна п’ять років пропрацювала на місцевому телебаченні у Нововолинську, де була і ведучою, і журналісткою, і часом операторкою монтажу.

“Вірю у те, що усі люди, котрі приходять у наше життя, виконують певну місію, дають нам якісь життєві уроки, хай навіть не завжди приємні, але необхідні для того, аби рухатись уперед і стати кращою версією самої себе. На моє формування як особистості впливали саме люди, котрі траплялись на життєвому шляху – найперше, батьки, які вклали у мене все найкраще і яким вдячна найбільше”, – додала Тетяна. 

Вже майже три роки фудфлористика стала Тетяненим улюбленим хобі. Вона залюбки творить і тішить володимирчан ковбасними, шоколадними, фруктовими, зефірними, сухофруктовими та іншими «фудфлористичними» композиціями:

“Колись думала, що у мене руки «не з того місця ростуть», бо на відміну від мами та старшої сестри не маю хисту ні до вишивки, ні до шиття чи в’язання, проте любов до рукоділля несподівано проявилась у декреті після народження молодшої донечки – спершу це був декупаж, а потім миловаріння і навіть виготовлення натуральної косметики”.

Топ-5 життєвих правил Тетяни:

  • прокидатись щодня із посмішкою, а засинати, проговоривши про себе кілька вдячностей за прожитий день;
  • пам’ятати, що життя надто коротке, аби витрачати його на порожні балачки, токсичних людей та нецікаві книги;
  • бути відкритою до всього нового та у вірити у свої сили;
  • витрачати гроші не на речі, а на емоції та набутий досвід, бо вони безцінні;
  • якщо нема змоги вплинути на ситуацію, то змінити своє ставлення до неї.

Поради дівчатам від Тетяни: “хочу побажати не зраджувати у першу чергу самим собі, не боятись здаватись комусь незручною чи якоюсь не такою. Ви такі, які є. Не змагайтесь ні з ким, окрім себе. Не  відмовляйтесь від своїх мрій, не скигліть і не скаржіться на долю, бо все у ваших руках. Пам’ятайте, що кожна з вас  – неповторна, незрівнянна, талановита і особлива. Ставте собі щодня маленькі цілі, йдіть до їх реалізації і будьте впевнені, що у вас усе вийде!”.

Світлини з інстаграм-сторінки Тетяни.




один коментар
  1. Привіт Танюша! Дякую за життєві правила! Бажаю бути щасливою та завжди успішною!
    (Сусідка, Оля)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок