<

КП «Володимирліфт» ліквідували, як самостійну сруктуру та приєднали до Управляючої житлової компанії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 29.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
173
/ Коментарі відсутні

Підприємство «Володимирліфт» реорганізують, приєднавши його до КП «УЖК». Колектив обіцяють зберегти у повному складі.

Рішення «Про припинення внаслідок реорганізації спеціалізованого ремонтно-будівельного підприємства «Володимирліфт» шляхом приєднання до комунального підприємства «Управляюча житлова компанія» розглянули на черговій сесії міської ради 27-го липня.

«Володимирліфт» визнали фінансово неспроможним, оскільки втратив частину клієнтів у Нововолинську, які перейшли до приватного підприємства з Луцька.

Окрім цього, наразі тариф на технічне обслуговування ліфтів є планово-збитковим, дебіторська заборгованість не перекриває кредиторську, що призводить до заборгованості з виплати заробітної плати, податків та енергоносіїв. А підняття тарифів призведе до того, що підприємство стане не конкурентоспроможним.

Тому, аби оптимізувати структуру підприємства і дати йому можливість для діяльності в подальшому, вирішили провести його реорганізацію.

Врешті 24 депутати підтримали це рішення. Відтак, КП «УЖК» визнали правонаступником майна, усіх прав та обов’язків СРБП «Володимирліфт», а також утворили та затвердили склад комісії, яка і буде займатися реорганізацією ремонтно-будівельного підприємства.

Запевняють, що реорганізацію «Володимирліфта» проведуть з повноцінним збереженням приєднаного колективу. Усіх звільнених працівників мають працевлаштувати в КП «УЖК».

Нагадаємо, комунальне підприємство «Володимирліфт», яке обслуговувало ліфти у багатоповерхівках Володимира й Нововолинська, втратило понад 80% своїх споживачів. На виконання розпорядження міського голови про позачергове вивчення фінансово-господарського стану СРБП «Володимирліфт» упродовж двох тижнів у  міській раді працювала робоча група, яка вивчала стан справ на підприємстві за останніх 2 роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок