<

КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» пройшло моніторинг Держенергонагляду: готовність до опалювального сезону – 100%

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:14 | 15.09.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
170
/ Коментарі відсутні

Комунальне підприємство «Володимир-Волинськтеплоенерго» повністю готове до нового опалювального сезону 2021-2022

Цьогорічну підготовку проводили силами працівників теплоенерго відповідно до затвердженого плану-графіку та плану організаційно-технічних заходів підприємства, повідомляють у фейсбуці підприємства

Зусиллями комунальників відремонтовано усі 19 котелень, проведено гідравлічні випробування та ремонт майже 20-ти км теплових мереж та чотирьох центральних теплових пунктів.

Крім того, втілили інвестиційну програму Володимир-Волинськтеплоенерго із заміни понад 300 метрів зношених ділянок трубопроводів на сучасні енергозберігаючі котельні по вулиці Луцькій, 168-К .

Як зазначають, працівника виконали роботи зі встановлення модульної твердопаливної котельні на вулиці Старицького,12-К, за рахунок міського бюджету.

Також комунальники провели капітальний ремонт котельні на вулиці Павлова,20-К із заміною твердопаливного котла на більш потужний, встановили циклони утилізаторів для очистки від сажі і пилу, замінили димососи та встановили вентиляційне обладнання.

Загалом, впродовж підготовки, замінили понад 600 метрів трубопроводів тепломереж безканальної прокладки, частина з яких не пройшли гідравлічні випробування та були замінені на нові та сучасні.

“Варто наголосити, що наразі тривають пробні пуски котелень. Дані заходи необхідні для того, щоб після прийняття відповідного рішення про включення опалення, тепло якомога швидше змогло потрапити до кожної володимирської оселі”- йдеться в пості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер