<

Інспектори комунального підприємства у Володимирі відтепер можуть складати протоколи про адмінпорушення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:48 | 8.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1458
/ Коментарі відсутні

Рішенням виконавчого комітету Володимирської міської ради від 26-го серпня, інспекторам КП «Полігон» надані повноваження зі складання протоколів у справах про адміністративні правопорушення.

Наразі на комунальному підприємстві працюють три інспектори, повідомляють у фейсбуці установи.

“Відповідно до ст. 255 Кодексу, протоколи про порушення мають право складати уповноважені особи виконавчого комітету. Такими особами тепер, згідно з рішенням виконкому Володимирської міської ради, є інспектори КП “Полігон”,- йдеться в пості.

Як зазначають, за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн) і на посадових осіб та підприємців – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн).

Порушеннями правил благоустрою вважаються: неналежний санітарний стан територій, влаштування звалищ з відходів з присадибних ділянок, з побутового та будівельного сміття на прилеглій та прибудинковій території (особливо в районі приватного сектора).

Нагадаємо, у Володимирі хочуть закупити нове обладнання для КП «Полігон»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер