<

Сміттєві контейнери з вулиці Павлова у Володимирі «переїжджають» на вулицю Гоголя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 25.03.2022 / Володимир / , /
Перегляди
495
/ Коментарі відсутні

У зв’язку із початком ремонтних робіт на вулиці Павлова у Володимирі контейнери зі сміттям, які були встановлені на цій вулиці були перенесені на вулицю Гоголя, що навпроти СТО (Гоголя, 15).

Наразі ремонтні роботи на Павлова перебувають на стадії завершення, пішохідні доріжки вже набули сучасного вигляду, йдеться у фейсбуці підприємства.

Як зазначають, встановлювати смітники на попереднє місце ніхто не буде, аби не псувати вигляд пішохідної доріжки, яку виклали новенькою бруківкою, тому смітники і далі стоятимуть на вулиці Гоголя.

Окрім того, по самій вулиці Павлова буде організовано централізований збір сміття кожного четверга. Мешканців просять виставляти сміття до 08:00.

Прохання до мешканців вулиці Павлова і прилеглих добре пакувати свої тверді побутові відходи і пам’ятати, що гілля, зілля і бадилля – містяни повинні вивозити самостійно, або ж замовляти таку послугу в підприємства.

“Нагадуємо, що до складу тарифу на вивезення твердих побутових відходів не входить плата за вивезення листя, зелених відходів з городів та гілля”, – йдеться у дописі.

Працівники КП «Полігон» сподіваються, що мешканці міста та прилеглих до Павлова і Гоголя вулиць, з розумінням віднесуться до прохання комунальників і не складуватимуть сміття у забороненому місці.

Громадян, які складуватимуть сміття у забороненому місці, будуть притягувати до адміністративної відповідальності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця