<

Котельні у Володимирі-Волинському можуть віддати в оренду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:28 | 26.05.2016 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарі 3

Три котельні у Володимирі-Волинському можуть здати в оренду приватним особам.

Відповідний проект рішення міської ради розміщений на офіційному сайті Володимир-Волинської міської ради,  інформує власкор «Вголосу».

Депутати можуть надати дозвіл ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» на передачу в оренду котелень та теплових мереж по вул. Павлова, 20К, вул. Луцькій, 146К, вул. Котляревського,10К. На цих об’єктах орендарі мають здійснити реконструкції газових котелень  з встановленням твердопаливних котлів на  альтернативних видах палива.

Додамо, нещодавно Держархбудінспекція наклала на володимир-волинських тепловиків штраф на 162 тисячі гривень і скасувала 12 декларацій про готовність до експлуатації інженерних вводів теплопостачання багатоквартирних житлових будинків у місті Володимирі-Волинському.




коментарів: 3
  1. Ну ж щож , почався другий етап “прихватизації ” комунального майна громади під керівництвом папіка і зятя Вірковського. Вже у Володимирі все що можна розібрали , розікрали , розвалили і забрали , залишились комунальні підприємства , треба їх теж забрати і це має бути фінальна соловїна пісня мера.Дивно як можуть тепловики самостійно розпо-ряджатися майном громади , чому немає громадських слухать по цьому питанні , адже невідомо що принесуть приватизатори , можливо з офшорних зон для жителів міста , дешевші тарифи на рік ,
    чи купу майбутніх проблем у вигляді смогу від твердопаливних котлів , зниження лісу навколо нашого міста ,зменшення податків для міста і збільшення безробіття , може краще мати надійну синицю у вигляді тепловиків , які працюють вже більше 20-ти років без серйозних аварій і нарікань в місті , чи невідомого журавля з одно-дворічним стажем роботи без відповідного досвіду і з невідомим власником ???

  2. Чому не затверджуєте коментарі? Не відповідають формату? Чи занадто правдиві?7

  3. “На цих об’єктах орендарі мають здійснити реконструкції газових котелень з встановленням твердопаливних котлів на альтернативних видах палива.”Для кого ця казка???????ЛЮДИ!!!!!!!!Саме на цих котельнях ВЖЕ є ТВЕРДОПАЛИВНІ котли!!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа