<

Косметичний ремонт у ФАПах Зимнівської громади фінансує Володимир-Волинська птахофабрика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:06 | 11.07.2016 / Володимир /
Перегляди
7
/ коментарі 3

Працівники ФАПів Зимнівської громади звернулись за допомогою для косметичного ремонту приміщень до Володимир-Волинської птахофабрики. Медичним пунктам не вистачає елементарного: фарби для стін та стелі, цементру, гіпсу. Станом на 8-ме липня необхідні матеріали були надані в розпоряждення громади.

Причина звернення 12-ти ФАПів до дирекції приватного акціонерного товариства – це той факт, що найближчим часом медичним установам необхідно проходити акредитацію.

“Ми попередній ремонт робили повністю власними силами. На цей раз перед акредитацією звернулись до голови громади В’ячеслава Католика та Аліни Сич, директорки птахофабрики. Нам виділили певні матеріали і вже є як робити ремонт. На акредитації впершу чергу подивляться приміщення, щоб було чисто та охайно, а потім проведуть ще ряд тестувань по знаннях.” – розповіла Наталія Воробчук, медична сестра ФАПу у селі Зимне.

В’ячеслав Католик на запитання чому саме до Володимир-Волинської птахофабрики звернулись за допомогою відповів, що це одне із найбільших підприємст району, де керівництво ще допомагає місцевим громадам. Також голова Зимнівської об’єднаної територіальної громади наголосив: “Добре було б, якби і інші підприємства, котрі працюють в межах регіону не лише працювали на власний прибуток, а й допомагали громадам”.




коментарів: 3
  1. А давайте, ще у путіна попросимо на дороги? у добкіних на Фап, так що буде в тему!

  2. Ви покажіть громаді які на поточний рік дала держава ВАМ!!! А потім ви ще будете ридати…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер