<

Кошти у міському бюджеті Володимира-Волинського є, але засвоювати їх ніхто не поспішає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:21 | 9.10.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

7-го жовтня відбулась робоча зустріч міського голови, керівників державних установ, що виступають замовниками товарів та послуг за бюджетні кошти та представників підприємств, які їх поставляють. Привід проведення наради такого формату досить вагомий, адже до жовтня 2016-го року освоєно лише 69,4 % бюджетних коштів.   

Такого ще жодного року не було. Кошти виділяються, а Ви їх не освоюєте. Літо було сприятливе, але ні…одні не поспішають, інші по відпусткам. Можливо Вам не потрібне фінансування, то при формуванні бюджету на наступний рік це доведеться враховувати, – звернувся міський голова Петро Саганюк до представників бюджетних установ та підприємств.

Головною причиною такої ситуації присутні називали проблеми під час роботи з системою електронних закупівель ProZorro, очікування кращої цінової попозиції чи звільнення підрядників (в яких часто не вистачає прпрацівників).

Петро Саганюк наголосив, шо все це не є виправданням, адже якщо підрядник зайнятий, варто шукати іншого. І дешевого матеріалу можна чекати вічно, так взагалі кошти заберуть на користь держави і нічого зроблено не буде.

14632563_1120315874711203_235454584_o

Присутні керівники (державних структур та підприємств-підрядчиків) запевнили, що активізують свої зусилля та до кінця року проблема буде закрита. Для того, щоб контролювати ситуацію вирішили провести ще одну таку зустріч наприкінці жовтня.




один коментар
  1. а де робота свояка саганюка фіщука , це ж він як повинен в першу чергу освоювати кошти по заходах , які сам же пропонує , а на самому ділі кишка у нього тонка , чи не вистарчає клепала і він спихає свою роботу на інших

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок