<

Коштів не дали: жителі Острівка Зимнівської ОТГ обурені ремонтом дороги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 9.09.2019 / Володимир / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Жителі села Острівок Зимнівської ОТГ обурюються щодо ремонту дороги, яка знаходиться на балансі Волинської ОДА. Заявка на фінансування ремонту в області була відхилена: ямковий ремонт зробили за кошти місцевого бюджету. Проте він місцевим мешканцям не сподобався.

На сторінці фейсбук-спільноти “Володимир Інфо” Олена Ковбас-Гайковська розмістила фото дороги.

У дописі зазначено, що цей відрізок відремонтованої дороги йде від Пантелеймонівської церкви в сторону села Когильне. Жителька села обурена: неподалік знаходиться дитячий садок, дітям незручно їздити на велосипедах, годі уже й казати за дитячі коляски.

“Грейдер взяв і просто розгорнув купу каміння по дорозі”, – пише Олена Ковбас-Гайковська.

Дав пояснення В’ячеслав Католик, голова Зимнівської громади. Він зазначає у коментарях до допису:

“Шановні жителі села Острівок. Для мене дуже важлива Ваша думка як і думка всіх жителів моєї громади. Але все по порядку. Дана дорога знаходиться на балансі Волинської ОДА і ми в цьому році звертались щодо включення даної дороги в перелік об’єктів для ремонту. Проте наша пропозиція була відхилена. Тому ми закупили щебеневу суміш і ліквідували ямковість. В подальшому ми далі будемо працювати, щоб дану дорогу привести до належного стану. Я ставлю собі завдання забезпечити всі дороги твердим покриттям і освітленням. І ми рухаємось в цьому напрямку, шукаючи різні варіанти як це зробити”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер