<

Короткометражний фільм Володимир-Волинської режисерки “Начитали” можуть переглянути відвідувачі БУГу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:30 | 18.10.2017 / Володимир / /
Перегляди
15
/ коментарі 2

Ігрова короткометражка “Начитали”, створена режисеркою з Володимира-Волинського Світланою Федонюк, здобула перше місце у номінації “Кращий студентський фільм” 12-го Міжнародного кінофестивалю “Кінокімерія”, який відбувся 15-16 вересня.

Диплом та медаль студентці магістратури Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім.І. Карпенка-Карого Світлані Федонюк вручив Володимир Войтенко – ведучий програми “Арґумент-кіно” на телеканалі “1+1”.

Пні Світлана розповіла в ефірі інтернет-видання “БУГ”, що перемога на кінофестивалі стала несподіванкою.

Зараз Володимир-Волинська режисерка подала проект для участі у відборі проектів, які реалізують коштом Громадського бюджету. Так, пані Світлана запропонувала зняти для міста “Промо-ролик про Володимир-Волинський”.

“Вірю у перемогу, тому наперед вдячна. Запрошую усіх бажаючих до участі у зйомках, до роботи у команді. До речі, написати музику до промо-ролика вже зголосилися Артем Фурман, переможець “Х-фактору. Польща” і син моєї подруги, депутатки райради Ганни Фурман. А також мій друг, Володимир-Волинський композитор Володимир Музиченко”, – розповіла Світлана Федонюк.

Нагадаємо, що голосування за проекти тривати буде із 23-го жовтня по 6-те листопада. Проголосувати за проект можуть громадяни від 16 років, зареєстровані у Володимирі-Волинському, підтвердивши це офіційними документами – паспортом, довідкою про місце роботи, навчання чи служби. Кожен може проголосувати не більше, ніж за 2 проекти – один великий, а інший малий. Також можна проголосувати в електронній системі “Громадський проект” шляхом реєстрації через BANK-ID ( Ощадбанк, Приватбанк) або шляхом заповнення друкованого бланку у ЦНАП.




коментарів: 2
  1. Знімальна група промо-ролика про Володимир :

    Голосування за проекти, подані в систему «Громадьский проект», почалося і триватиме до 23:59, 06.11.2017.
    Проект Світлани Федонюк – № 25, Промо-ролик про місто Володимир-Волинський, отримав статус «на голосуванні», що означає, що тепер за нього можна віддавати голоси. Просимо вас розповісті про проект всім вашим друзям і
    сусідам та залучиті їх до цього процесу. ДЯКУЄМО!
    Знімальна група промо-ролика

  2. Яскравий фільм про буденне життя і простих людей з гумористично завуальованою назвою і глибоким життєвим підтекстом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця