<

Коронавірус у Володимирі-Волинському: захворювання виявили у 16 жителів міста та 20 – району, перевіряють ще 227 зразків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:09 | 29.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Станом на 29-те травня, на Володимирщині зареєстровано 36 випадків захворюваності  на СOVID-19: 16 жителів міста та 20 – району, 5 із них за останню добу.

Про це повідомляють на сайті Володимира-Волинського.

П’ять пацієнтів знаходиться на стаціонарному лікуванні в КНП “Нововолинська центральна міська лікарня”, 18 інших – на самоізоляції вдома. Ще 14 осіб знаходяться на стаціонарі у ТМО та чекають ПЛР-результатів.

Загалом, за період пандемії у ЦПМД та ТМО проведено 91 тест на виявлення коронавірусної хвороби.

Також відібрано 388 зразків біологічного матеріалу, для проведення ПЛР-діагностики. Отримано 161 ПЛР-результат. 227 проб перебувають в роботі у вірусологічній лабораторії ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України».

Нагадаємо, що 29-го травня, відбулось чергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому прийнято рішення пом’якшити карантинні заходи на Волині, окрім Олики Ківерцівського району, Ковеля та Ковельського району.

Отримавши протокол засідання регіональної комісії, міська комісія з ТЕБ та НС теж прийме відповідні рішення, обов’язково беручи при цьому до уваги показники захворювання на COVID-19.

Читайте також:

Серед нових хворих на коронавірус у Володимир-Волинському районі лікар та працівники птахофабрики




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер