<

Коронавірус у регіоні Прибужжя: за добу у Володимирі підтвердили 5 випадків, у Нововолинську – 3, в Іваничівському районі – 2

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:41 | 20.06.2020 / Іваничі, Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 5

Станом на 9:00 20-го червня у Володимирі-Волинському та районі всього зареєстровано 186 випадків захворюваності. Коронавірус виявили ще у 5 мешканців міста. У Нововолинську +3 нових випадки, всього зафіксували 97 захворювань. В Іваничівському районі коронавірус виявили у двох осіб, всього в районі підтвердили 26 випадків.

Із усіх захворілих у Володимирі: 103 – це жителі міста, ще 83 – району, – повідомляють на сайті Володимира-Волинського. 

Від коронавірусу одужали 34 особи.

У КП “Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги” станом на 19-го червня відібрано 916 зразків біологічного матеріалу для проведення ПЛР-діагностики. 24 особи перебувають на лікуванні в стаціонарі.

Станом на 10:00 годину 20-го червня у Нововолинську зареєстровано 97 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. 73 людини одужали. 6 випадків летальні, – інформують на сайті Нововолинської міської ради.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 12 громадян, хворих на коронавірус: 4 жителі міста і  8 іногородніх  (м. Володимир-Волинський – 2,  Володимир-Волинський район – 3, Іваничівський район – 3). Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 4 жителі міста та 6 іногородніх пацієнтів та у реанімаційному – 2 іногородніх хворих.

Двоє нововолинців, які мають коронавірусну хворобу, лікуються в обласній лікарні, а ще 12 отримують лікування амбулаторно.

Минулої доби  в інфекційне відділення з підозрою на коронавірус поступили 2 жителів міста. Всього у Нововолинській ЦМЛ з підозрою лікується 10 хворих: 7- жителі міста, 3 – іногородні  (Локачинський район, Львівська область, Іваничівський район). 6 нововолинців та 2 іногородні перебувають у інфекційному відділенні. 2 хворих – у реанімації, з них – 1 житель міста та 1 іногородній (Локачинський район).

За увесь період пандемії зроблено 213 швидких тестів і взято 920 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР. Також у Нововолинській центральній міській лікарні методом ІФА М зроблено усього 164 аналізи та методом ІФА G – 73 аналізи.

В Іваничівському районі за добу на 20-те червня виявили два нових випадки коронавірусу, – інформують на сайті Волинської ОДА.

Всього у районі зафіксували 26 підтверджених методом ПЛР випадків COVID-19.




коментарів: 5
  1. Лікарі,академіки відкладіть в сторону бажання заробити і починайте вже нарешті говорити правду на прикладі адекватних закордонних спеціалістів.

  2. Ті лікарі звичайний діагноз нормально поставити не можуть, а тут лафа всім один ковід…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок