<

Конфлікт між мером Володимира-Волинського та головним податківцем міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:44 | 17.11.2014 / Володимир / , /
Перегляди
27
/ Коментарі відсутні

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк зазначив, що у місті виконувачем обов’язки першого заступника начальника податкової адміністрації призначили «людину, яка не працювала у фінансових органах, сестру начальника податкової міліції України, який працював при злочинному режимі Януковича».

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадмінстрації 17 листопада – пише сайт Волинські Новини.

«Одні пішли, інші прийшли», – обурився міський голова.

Голова облдержадмінстрації Володимир Гунчик подякував Петру Саганюку за політичний жест та зазначив, що у відповідності з рекомендаціями громадської ради при податковій адміністрації у Волинській області та за рекомендацією роботодавців, промисловців та підприємців, підписав погодження на призначення Віталія Чуя на посаду голови Державної фіскальної служби в області, хоча протягом двох місяців цього не робив, вивчаючи ситуацію та аналізуючи можливості керівника працювати по наповненню бюджету.

«В нас відбулася робоча зустріч з питання, яке ви піднімаєте. Я рекомендував Вам, Петре Даниловичу і Віталію Володимировичу зняти це питання – ні та людина, яка працювала в керівництві податкової служби, ні та, про яку Ви говорите, не може бути призначена керівником фіскальної служби міста Володимир-Волинський», – повідомив голова ОДА.

Він висловив сподівання, що до його рекомендацій прислухаються міський голова та керівник фіскальної служби області.

«Складається враження, що на Волині немає грамотних керівників, які могли б очолювати фіскальну службу області та інші служби, в нас поліщуки, а розумні люди з інших областей. Я нічого не маю проти Віталія Володимировича, ми повинні відстоювати інтереси області», – зауважив Петро Саганюк.

Володимир Гунчик відповів, що позиція президента та голови уряду полягає в тому, щоб призупинити призначення керівників на всіх рівнях за квотним принципом. Натомість, мовляв, керуватимуться принципом професіоналізму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок