<

Комунальники з муніципалами навідалися до підприємців Володимира, які мають заборгованість за вивезення сміття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 19.07.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1682
/ Коментарі відсутні

16-го липня інспектори КП «Полігон» разом з представниками муніципальної варти навідалися до підприємців міста, які не уклали договори з КП та мають заборгованість по сплаті за вивезення твердих побутових відходів.

Представники муніципальної варти та комунального підприємства поспілкувалися з підприємцями та керівниками закладів, пише Комунальне підприємство “Полігон” у своєму фейсбуці.

“Нагадаємо, незважаючи на те, що на сьогодні КП «Полігон» пропонує невисокі тарифи, є містяни, які боргують за послуги з вивезення твердих побутових відходів та рідких нечистот”, – наголошує КП.

Наразі борг споживачів перед комунальним підприємством становить більше 900 тисяч гривень. Найбільший борг володимирчан за послуги комунального підприємства – більше 12 тисяч гривень. Є також споживачі, які боргують більше 8 989 грн., більше 6 288 грн. Є і менші заборговані суми.

Як наголосив керівник комунального підприємства Володимир Собіпан, невчасна оплата за вивезення ТПВ негативно впливає на фінансову діяльність підприємства. Тому всіх боржників закликають погасити наявну заборгованість і надалі вчасно розраховуватися за послуги комунального підприємства.

До слова, плата за послуги КП «Полігон» – це не лише зарплата працівників комунального підприємства, а ще й його розвиток – придбання сміттєвозів, сміттєвих контейнерів, будівництво сміттєвих майданчиків тощо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер