<

Комунальники Володимира очистили від сміття Федорівське кладовище

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:50 | 7.04.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
317
/ Коментарі відсутні

Упродовж кількох днів на території Федорівського кладовища у Володимирі працівники КП «Полігон» проводили роботи зі збору сміття.

Під час прибирання кладовища комунальники задіяли три одиниці техніки: трактор, Камаз та навантажувач. Відтак з території було вивезено 10 тракторів та вісім Камазів сміття, повідомляють у фейсбуці підприємства.

Враховуючи те, що напередодні великодніх свят володимирчани та гості міста будуть активніше прибирати місця захоронень рідних та близьких, адміністрація КП «Полігон» просить складувати сміття на кладовищах у спеціально відведених місцях, які будуть облаштовані і позначені відповідними табличками.

Як показує досвід попередніх років, більшість людей, що наводять порядок на могилах, викидають пластикові квіти та пляшки, банки з фарби, суху траву, гілля, бур’ян, старі хрести та навіть бетонні пам’ятники, де заманеться. Тим самим вони засмічують кладовище, на якому знайшли спочинок їх рідні.

“Просимо сміття на цвинтарі викидати лише у спеціально визначених місцях. Не перетворюйте міські кладовища на звалища!”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер