<

Комунальні підприємства Володимира-Волинського працюють незадовільно, вважає Петро Саганюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:49 | 17.11.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Підсумки по роботі комунальних служб міста за 9-ть місяців поточного року змусили мера метати громи і блискавки на черговій оперативній нараді. “Багато підприємств закінчили цей період з боргами, немає злагодженості між службами”, – констатував факт Саганюк.

Першим під критику потрапив директор водоканалу Володимир Власюк. Йому дісталося за ситуацію, яка склалася у місті 13-го та 14-го листопада під час відключення води. На сайті міськради та у ЗМІ було заявлено, що подача води відновиться у п’ятницю,14-го, о 07:00. Натомість містяни до вечора безнадійно крутили крани у сподіванні дива.

“А сталося це усе через те, що немає злагодженості у вашій роботі із іншими комунальними структурами. Складається враження, що водоканал – окремо, проект “Чиста вода” – окремо, ЖЕК – окремо, а відповідає за все мерія! От і сьогодні – відключення у середу не буде, ЗМІ про це вже написали, а директор водоканалу повідомляє про це лише сьогодні! Виправляйте ситуацію, інакше прийматиму міри”, – сказав мер.

Наступним незадоволення своєю роботою від міського голови отримав Роман Лисюк, директор ПТМ “Володимир-Волинськтеплокомуненерго”. Петро Саганюк дав завдання відзвітуватися, чому підприємство не заробляє на свої потреби. Адже однією зі складових, закладених у тарифах є інвестиційна складова на розвиток служби. “Не захотіли пустити в місто інвестора, який би переймався і проблемами лімітів, яких ви не маєте, і мережами, і формуванням ціни. Легше сказати місту – дайте 10-ть мільйонів”, – резюмував міський голова.

“Під руку” потрапили і начальник ЖЕКу, і дорожні служби. Усім була дана вказівка поліпшити ситуацію та працювати так, аби було не стидно дивитися в очі громаді міста.




один коментар
  1. А до цього,що пан мер в рожевих окулярах ходив,чи їздив,що не знає як працюють комунальники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер