<

Комунальники виявили втручання в систему опалення на одній з вулиць у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:52 | 2.02.2021 / Володимир / /
Перегляди
26
/ коментарі 2

На вулиці Поліської Січі працівники Володимир-Волинськтеплоенерго виявили масове втручання в систему опалення, через що, інші мешканці сиділи у холодній квартирі.

Мешканці однієї з квартир у будинку №7 на вулиці Поліської Січі у Володимирі-Волинському скаржилися на холод у квартирі. Щоб з’ясувати причину цього, фахівці КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» спільно з головою ОСББ «Гармонія» провели обстеження у всіх п’яти квартирах по стояку під’їзду скаржників, – повідомляють на сторінці комунальної установи.

Як результат перевірки встановили, що усі параметри теплоносія на вході в будинок відповідають нормативним, тобто КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» подає тепло до зовнішньої стіни житлового будинку згідно з температурним графіком подачі теплоносія та у повному обсязі.

Проте комунальники зафіксували масове втручання у загальнобудинкову мережу по стояку двокімнатних квартир у під’їзді. Зокрема: завужені діаметри трубопроводів, відсутність перемичок, нагрівальні прилади встановлені у різних квартирах в різні трубопроводи (подаючий – зворотній), запірна арматура самовільно встановлена на спільному стояку системи опалення.

КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» наголошує, що підприємство несе відповідальність за подачу тепла до зовнішньої стіни житлового будинку, а управитель будинку (ОСББ, ЖБК чи Управляюча компанія) відповідальні за стан внутрішньобудинкових мереж.

За словами комунальників, подібні випадки самовільного втручання в систему опалення, внаслідок яких надходять скарги від наших споживачів, систематично виявляються у Володимирі-Волинському.

Працівники КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» надали рекомендації голові ОСББ «Гармонія» щодо негайного вирішення даного питання. Готовність усунути проблему голова ОСББ підтвердив підписом в акті, складеному під час перевірки.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа