<

Кому вигідні підставні прізвища учасників славнозвісного “сафарі”?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:18 | 4.03.2015 / Володимир /
Перегляди
122
/ коментарів 12

Сторінками інтернет-видань “гуляє” список прізвищ учасників славнозвісного офф-роуда (подолання бездоріжжя на позашляховиках), яке дозволили собі мешканці Володимира-Волинського у Горохівському районі. У списку – 10 прізвищ. Поширюють цю інформацію на своїх сторінках у соцмережах володимир-волинські активісти, зокрема Сергій Рижков.

У студію “БУГу” звернувся чоловік, заявлений у списку пана Рижкова як один із учасників так званого “сафарі” Тарас Хмелюк. На сторінках Володимир-Волинського форуму з’явився шедевральний коментар від людини, яка називає себе “Місцевим” про нього, його родинні стосунки із депутатом райради від “Народного Фронту” Віктором Хицьом та тісні стосунки із “вельмишановним вже Київським Гузем”. Звинувачували його у всьому – у тому, що Тарас є працівником державної виконавчої служби Володимира-Волинського, що посмів бути племінником пана Хиця, що (цитата) “пристроєний на роботу у виконавчу службу шофером неук якось разом із дядьком закінчив ВУЗ і став племінничок… бандитом”.

“Не знав, що по закінченню вищого навчального закладу дають спеціальність “бандит”, чи що вища освіта якось впливає на приналежність до людей, які порушують закон.”, – жартує пан Хмелюк. “Звертаюсь до вас тому, що маю абсолютно чисту совість і докази того, що моє прізвище не правдиво опинилося у списку зловмисників, які ганяли у Горохівському районі 20 лютого цього року”.

Тарас Михайлович приніс копію завізованої у нього на службі заяви про надання йому позачергової відпустки, терміном на один день у зв’язку із сімейними обставинами. Цим одним днем і було  злощасне 20 лютого 2015 року. Він із дружиною ще 20.02 увечері поїхав на відпочинок в Карпати, про що свідчать фотографії. Повернувся чоловік із родиною аж 22 лютого пізно вночі.

На службі Тарас Хмелюк має хорошу репутацію, а зовнішній вигляд державного службовця аж ніяк не “мажорний”. На запитання журналіста “БУГу” про автотранспортний засіб, пан Хмелюк каже, що колись мав Mitsubishi Pajero, а зараз взагалі користується громадським транспортом. Автомобіль продав задовго до скоєного у Горохівському районі. “Власна автівка мала державну реєстрацію – польських чи естонських номерів ніколи не мав”, – каже Тарас.

“Окрім того із названих у списку людей я знаю тільки прикордонника Олега Слісарука (“БУГ” таким чином миттєво встановив ім’я, невстановлене активістами раніше). Він, до речі у той день, 20.02 перебував на службі – ми з ним зідзвонювалися. Інших людей я не знаю. А, самі розумієте, полювати та коїти таке у незнайомій компанії – не логічно”, – розповів Тарас Михайлович.

На даний момент Тарас Хмелюк написав заяву у Володимир-Волинський міськвідділ міліції про наклеп, зведений на його особу. “Я у цьому “сафарі” участі не брав і не хочу, аби моє ім’я паплюжили на сторінках преси чи щоб в місті на мене “вовком” дивилися”, – говорить гість редакції.

Журналісти “БУГу” звернулися до слідчого Горохівського РВ УМВС у Волинській області Тараса Петровича. Однак, він сказав, що правоохоронці ніяких прізвищ не озвучували і спростовувати інформацію, розміщену в соцмережах не будуть – це таємниця слідства. 2 місяці міліція має на те, аби провести слідство та передати справу у суд. “Ось тоді ви і почуєте офіційні імена підозрюваних”, – сказав слідчий.

У спілкуванні із містянами Володимира-Волинського дізналися, що не тільки Тарас Хмелюк потрапив до спуску учасників “сафарі” якимось дивним чином, а й інші фігуранти мають алібі, однак чомусь мовчать. Окрім того, названі активістами люди між собою майже не знайомі. Виникає питання – кому ж вигідно розповсюджувати дезінформацію та відводити увагу громадськості від  справжніх зловмисників?

20150221_142106-(1)
рішення1-004




коментарів: 12
  1. Нехай Тарас не чеше.
    Чому Хмелюк звернувся саме до видання БУГ, яке найменше висвітлювало цю подію? Чому не в місцеві газети, чи не до Волинських Новин, де найбільше коментів було? Може, справді Тарас Хмелюк має зв’язки з “Київським Гузем”, який і є власником цього “Бугу”? Дивно, дуже дивно, пане Тарасе-мисливцю.
    Друге. До Карпат їхати 4 години. Можна і на сафарі поїхати, і в Карпати швидко з жінкою втекти, а машинки порізати на металобрухт, чи не так? Довідка про відпустку? Хіба це проблема “порішати” як завжди заднім числом?
    Навіщо влаштовувати цей фарс? Люди і так все бачили і знають.

    До речі, 4 години і до Туреччини летіти. Пан Хмелюк в курсі ;)

  2. Вчора під фото видно було дату ймовірної зйомки фото, а сьогодні вже його немає……

  3. Оце правельно!!!Хоча б трохи поставив на своє місце пліткарів!Треба спочатку перевіряти інформацію,і мати хоча б якісь докази,перш,ніж звинувачувати людину в чомусь!

  4. Тут питання не у тому де він був чи не був, а у тому де був на момент злочину, адже є свідки і синяк під оком. Він після цього сафарі міг би бути у турції навіть.

  5. Хмелюк з вигляду простий хлопець. У мене враження, що спеціально це діло на інших перекидають аби відвести увагу від одного з волонтерів.

    • Якби там бувби хоч один волентер товінби полювавби на пятьох танках і здвома системами “град”Повірте наша влада саме так і піднеслаб.ps Щеб на цевсе взялаб 30 тон державного дизпалива.несомнівайтесь.

  6. Треба аби прокуратура взяла всіх причетних за одне місце. Ні, то люди завтра візьмуть.

  7. Навіщо брати відпустку 20 числа, щоб поїхати ввечері у карпати? можна було і після роботи. А так зрозуміло, що раніше по лісах поганяв а вечером поїхав в карпати.

    • Ви були за таким розкладом у Карпатах? Повірте це не зручно я теж намагаюсь брати вихідний на п’ятницю чи понеділок, або і на два дні відразу. Так як ви думаєте то не зручно, далека дорога, мало часу на відпочинок, та горами не намилуєшся. З Тарасом трішки знайомий ніби нормальний хлопець, аж ніяк не мажор.

  8. Провокатори – це професія. Дарія, фотографія на сайті не змінювалася – дати на ній не було. Я думаю, можна в редакції попрохати так звані “ісходніки” і подивитися дату. Я точно читала цю статтю вчора, розглядала фотки- ДАТИ НЕ БУЛО!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця