<

Кому довіряють виборці 19-го округу?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:22 | 19.07.2019 / Іваничі, Володимир, Любомль, Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Станом на 18-ту годину 19-го липня, перед «днем тиші», інтернет-видання «БУГ» переглянуло результати опитувань на тему парламентських виборів серед мешканців округу у популярних спільнотах мережі фейсбук: «Нововолинськ інфо» та «Типовий Володимир».

“Всі соціологи вже куплені, справжні рейтинги покаже тільки наша демократична та чесна група «Нововолинськ інфо». Тут багато різних справжніх людей та думок, має бути цікаво. Прошу вибрати кандидата, за якого ви будете голосувати або хто вам зараз більше подобається”, – написав адміністратор сторінки Андрій Медина в дописі і додав опитування.

За чинного нардепа Ігоря Гузя в опитуванні, яке опублікували 1-го липня, проголосувало 210 користувачів, на другому місці в опитуванні розташувався варіант відповіді «Ще думаю або проти всіх» – 79 голосів.

На третьому місці Сергій Григоренко – 39 голосів, четвертому Назар Мисковець – 31 голос, далі Микола Юнак – 13, Василь Згоранець – 2, Ірина Конєва – 1. За Віталія Голигіна не проголосував ніхто.

У спільноті «Типовий Володимир» опитування опубліковане 27-го червня. Тут першість за голосами з великим відривом також належить Ігорю Гузю – 93 голоси, друге Миколі Юнаку – 23 голоси, третє – Назару Мисковцю – 5 голосів.

Нагадаємо, що 26-го червня ЦВК затвердила остаточні списки кандидатів у народні депутати за партійними списками та в одномандатних мажоритарних округах.

Центр 19 виборчого округу – місто Володимир-Волинський. До меж округу входять міста Володимир-Волинський, Нововолинськ, а також Володимир-Волинський, Іваничівський та Любомльський райони. Боротися за крісло народного депутата тут будуть 7 кандидатів.

Варто зауважити, що о 24-й годині 19-го липня закінчується передвиборна агітація кандидатів у народні депутати України на позачергових виборах до Верховної Ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця