<

Командир 14 бригади, що дислокується у Володимирі, йде з посади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:42 | 27.08.2021 / Володимир / /
Перегляди
2497
/ Коментарі відсутні

27-го серпня, стало відомо, що командир 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, полковник Сергій Войченко залишає посаду.

На плацу Князівської бригади відбувся урочистий ритуал прощання командира 14 ОМБр Сергія Войченка з бойовим прапором військової частини, – повідомляє пресслужба бригади.

Полковник Сергій Войченко прийняв на себе командування бригадою в червні 2018.

“За ці роки разом з нашим командиром ми чимало пережили, ми багато здобули, і… на жаль, втрачали… Пам’ять загиблих на фронті військовослужбовців бригади під час урочистості вшанували хвилиною мовчання”, – йдеться у повідомленні.

Капелани бригади отці Ігор та Юрій під час церемонії прощання командира з бойовим прапором поблагословили Сергія Войченка на подальше служіння Батьківщині.

Полковник Сергій Войченко, звертаючись до особового складу бригади, наголосив, що пишається військовим колективом, який очолював.

“Дорогі побратими! … Ми з вами разом пройшли складний трирічний фронтовий шлях, ми гартувалися в боях, ми впевнено долали виклики війни, і професійно, з мужністю і честю виконували всі завдання, які перед нами були поставлені. Ми започатковували традиції і завойовували авторитет. Я щиро дякую кожному з вас за роки спільної служби, які в моєму житті будуть незабутніми!”, – звернувся командир з прощальними словами до військовослужбовців.

До слова, саме під командуванням Сергія Войченка 14 окрема механізована бригада найменували іменем князя Романа Великого.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер