<

Команда нового мера Володимира: заступники, секретар та керуюча справами розповіли про плани роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:09 | 2.12.2020 / Володимир / , , , , , , /
Перегляди
37
/ коментарі 3

2-го грудня, у другий робочий день новообраних заступників міського голови Володимира-Волинського, секретаря ради та керуючої справами виконавчого комітету, журналісти інтернет-видання «БУГ» з ними познайомилися, поспілкувалися, та дізналися про робочі плани.

Нагадаємо, що кандидатури заступників, секретаря та керуючої запропонував мер міста Ігор Пальонка під час останньої сесії ради. Депутати, проголосувавши, погодили їх призначення.

Серед п’яти основих учасників команди нового мера двоє жінок та троє чоловіків. Усі мають певний досвід роботи у виконкомі, інші – у раді, не дивлячись на порівняно молодий вік. Двоє з команди прийшли слідом за мером з Зарічанської ОТГ, троє – з міста.

Любов Саць: «Мрію про успішне туристичне місто»

Любов Саць Народилася 1984-го року у місті Дубляни, де проживала і здобула вищу першу освіту. Зараз навчається у ТНЕУ на спеціальності Державне управління і адміністрування.

Працювала над проектом «Чиста вода на Побужжі. Транскордонна система водопостачання Володимира-Волинського та Грубешова» Після реалізації проекту з 2015-го року очолила відділ проектної діяльності і міжнародного співробітництва, де і працювала до призначення заступником міського голови.

Любов Саць цікавить туризм і збільшення туристичного потенціалу Володимира.

На посаді заступника міського голови займатиметься проектною діяльністю, міжнародним співробітництвом, залученням інвестицій, економікою та бюджетом.

“Мрію про успішне місто. Щоб люди, коли планували поїздку на Світязь, казали, що обов’язково відвідають Володимир і його туристичні магніти. Я мрію, аби у нашому місті був туристично-інформаційний центр. Це центр, який займатиметься розвитком туризму. Щоб ми співпрацювали з багатьма амбасадорами бренду нашого міста та мали стартегію розвитку туризму і використання бренду.

Ми повинні зробити все, аби інвестиційний клімат на території Володимира був цікавим і доступним для потенційного інвестора, ми повинні бути конкурентоздатними. Приємно, що розпочата робота по створенню індустріального парку. Але потрібно забезпечити на його території усі зручності, щоб інвестору було зручно у нас облаштуватися”, – розповіла Любов Саць.

Андрій Гудим: «Хочу максимально швидко ввійти в курс справ»

Андрій Гудим був депутатом міської ради сьомого скликання (з 2017-го року), його також обрали і в нову раду. Вже працював у бюджетній комісії. За фахом – вчитель.

Як розповів Андрій Гудим, станом на ранок другого дня роботи вже встиг зустрітися і поспілкуватися з кількома керівниками відділів. Хоче якнайшвидше увійсти в курс справ, адже для того, щоб подати пропозиції по формуванню бюджету, потрібно знати ситуацію. Напрямок роботи Гудима – освіта, молодь і спорт, культура.

Також зранку 2-го грудня встиг побувати в лікарні та оглянути певні відділення.

“Хочу по максимуму вияснити ситуацію, виїхати в кожен заклад комунальної власності. Включити наболілі питання в бюджет, обговорити і вияснити пріорітетність і визначити, як можемо впливати з командою на їх вирішення”, – розповів він БУГу.

“Сьогодні максимально комфортне середовище, у якому ми працюємо, тому що здебільшого в нашій команді заступників і працівників зібралися люди відносно молодого віку, але є і досвідчені. Станом на сьогодні якихось моментів дискомфорту чи відчуття “не в своїй тарілці”, як кажуть, немає”.

Ярослав Матвійчук розповів про створення центру ОСББ та потребу реформування комунального господарства

Перший заступник міського голови Яросдав Матвійчук розповів, що, не дивлячись на те, що завдання, які повинен виконувати, йому добре відомі, варто внести певні корективи у роботу, аби вона була ефективнішою.

Як і раніше, Матвійчук займатиметься сферою ЖКГ та комунальним господарством міста.

Як він зазначив, готується створення центру ОСББ, який би міг проконсультувати голів об’єднань співвласників та допомогти залучити для покращення житлового фонду кошти іншоземних фондів.

“Це не пусті слова – а реальність і це потрібно робити. Вже є напрацювання і домовленості щодо обговорення можливостей залучення інвеситцій для обслуговування ОСББ міста”.

“Другий день ми аналізуємо ситуацію в місті, роботу комунальних підприємств, структурних підрозділів. Є виклики. Перший – це обслуговування ОСББ. Цьому напрямку буде приділена особлива увага. Я рік працював з Фондом енергоефективності. Ми будемо обговорювати питання залучення інвестицій у наші будинки. Найбільша проблема, з якою ми зіткнулися під час спілкування з людьми, – це відсутність кваліфікованого менеджменту в даному питанні. Тому є думка створити центр ОСББ.

Аналізуємо роботу комунальних підприємств і розуміємо, що система ЖКГ потребує реформування для цього треба інвестиції. Для себе бачу важливий виклик і перше завдання, яке ставить міський голова – залучення ресурсів в галузь комунального господарства”.

Ірина Лошенюк: «Потрібно об’єднати всіх заради спільної мети»

Ірина Лошенюк народилася 1967-го року у місті Володимирі-Волинському Волинської області. З 2016-го року працювала у Зарічанській сільській раді заступницею сільського голови з питань діяльності виконавчого комітету.

Як розповіла вона БУГу, вважає, що цінує досвід, набутий на попередній роботі. На часі важка робота з нормативними документами, як державного, обласного, так і місцевого значення. І до викликів вона готова.

“Потрібно об’єднати всіх разом заради спільної мети. Я людина комунікабельна і дуже відверта. Вбачаю, що є мета спільна, тоді немає власних інтересів. Не люблю, коли людина вдягає корону і несе її, не заслуговуючи на певні привілеї. Я вбачаю роботу об’єднаної команди. Який би розумний голова не був, які би в нього плани не були, але реалізувати без команди їх дуже важко, особливо, коли хтось стоїть всупереч.

Маємо досвід ОТГ. Ми були однією командою, мали ціль і поступово, не скажу, що легко, але йшли до неї. Моя ціль – щоб була одна мета і було комфортно, щоби люди йшли з задоволенням на роботу і з задоволенням ішли, не було конфліктних ситуацій. Я намагатимуся це зробити”.

Іван Юхимюк: «Готовий вчитися, ставити перед собою мету і досягати її»

Іван Юхимюк – секретар Володимир-Волинської міської ради, новообраний депутат.

З 2014-го року працював на посаді секретаря Зарічанської сільради і після об’єднання продовжив роботу. Іван розповів, що після цього додалося роботи і відповідальності, проте зі всім вдалося справитися.

Він виконував роботу по підготовці і проведенні сесій, виконкомів, займався кадровими питаннями, веденням кадрового обліку, був членом конкурсної комісії, а також і депутатом сільради.

“Роботи було багато, розумію і знаю, що тут буде набагато більше. Але я готовий вчитися, поставити перед собою мету і досягати. Хочу зазначити, що я є не заступником”.




коментарів: 3
  1. Усі мають певний досвід роботи у виконкомі, інші – у раді,- хто б сумнівався.Всі ті самі.Чекаєте змін?

    • А Ви собі як уявляєте роботу ТАКОГО рівня? Людей з вулиці без зеленого поняття набрати?
      Тут дуже гідні, молоді, з прогресивними ідеями, міцними принципами, думками про розквіт ГРОМАДИ (а не власне збагачення) та баченням як це робити.
      Час, звісно, покаже… Але це, наразі, краще, що могло з нами трапитися!

  2. Так- чекаєм!!! Час покаже… Бажаю дописувачам і диванним критикам терпіння, розуміння і краплинку любові!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер