<

Команда «Ладомир»з Володимира стала переможцем Чемпіонату України з футзалу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 21.03.2023 / Володимир / , /
Перегляди
347
/ Коментарі відсутні

20-го березня відбулась виїзна гра 9 туру фінальної частини чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд у вищій лізі між командами «Лідер» (Кобеляки, Полтавська область) та ЖФК «Ладомир»з Володимира.

У підсумку володимирські спортсменки здолали суперниць з рахунком – 11:3, повідомляють на фейсбук-сторінці міської ради.

Місцева команда неодноразово демонструвала високі результати в чемпіонаті України з футболу серед жінок, а упродовж останніх років і в чемпіонатах з футзалу.

Для того, щоб цьогоріч стати чемпіоном України, зважаючи на додаткові показники, “Ладомир” у грі з “Лідером” влаштовувала і нічия, але спортсменки впевнено змогли обіграти суперниць. Для завершення сезону дівчатам лишається зіграти ще одну гру, яка, утім, суттєво не впливатиме на фінальний результат.

Тренер команди Олег Бортнік відзначив високий професіоналізм своїх вихованок та хороший прогрес. Так, капітан команди Вікторія Гірин за 2 етапи змагань, не враховуючи фінальної гри, змогла влучити у ворота суперників 78 разів.

Також нещодавно найменші футболістки 2006-2007 років народження стали чемпіонками України з футзалу серед дівочих команд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер