<

Колишню будівлю Управління статистики у Володимирі, яку купили за 350 тисяч гривень, хочуть продати за 2 мільйони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:09 | 7.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
4612
/ 1 коментар

Приміщення, де раніше знаходилося Головне управління статистики по вулиці Олени Хохол, 22 у Володимирі, яке минулого року придбав колишній правоохоронець з Києва за 350 001 гривню, тепер продають на ОЛХ за 2,159 мільйона гривень.

Нагадаємо, наприкінці 2020 року з різницею в одну гривню на аукціоні з продажу адмінбудівлі площею 210,6 кв.м, що знаходилась у Володимирі по вулиці Олени Хохол, 22, переміг ексміліціонер з Києва Григорій Герасименко. Він придбав споруду за 350 001 тисячу гривень, стартова ціна лоту була 159 687,20 гривень.

Як було вказано у короткому описі активу: адмінприміщення розміщене на другому поверсі двоповерхової будівлі (дольова частка: 20/100). Рік побудови – 1989. Стіни, перегородки – цегляні. Перекриття – залізобетонне. Покрівля – шифер. Наявний водопровід, каналізація, електропостачання, опалення централізоване.

Проте 5-го листопада на сайті продажів ОЛХ журналісти БУГу знайшли оголошення про продаж даного приміщення, проте вже у 7 разів дорожче. Власник Григорій продає “прибутковий бізнес орендний” у Володимирі вже за 2 159 000 грн.

“Продам орендний бізнес у власності приміщення загальною площею 210, 6 кв.м. які здаються в оренду і щомісяця приносять прибуток. Частина приміщень ще вільна їх можна використати для власних потреб, або також здати в оренду. Приміщення мають розмір від 10 м. кв. до 47 м. кв. у кожного окремий вхід замикаються на ключ, в одному крилі відгороджені решіткою. Волинська обл., м. Володимир-Волинський, вул. Олени Хохол, 22, знаходиться на другому поверсі двоповерхової будівлі. Рік побудови – 1989. Стіни, перегородки – цегляні. Перекриття – залізобетонне. Покрівля – шифер. Стан приміщень задовільний. Наявний водопровід, каналізація, електропостачання, опалення централізоване. Показуємо за попередньою домовленістю телефоном”, – пише продавець в оголошенні.




один коментар
  1. Капєц СЕНСАЦІЯ!!!
    Людина купила дешевше а продає дорожче. Що в сьому такого??? Ви ше опишіть всіх базарників, вони працюють по тому ж принципу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер