<

Колишнього прокурора Володимира-Волинського призначили керівником Луцької окружної прокуратури

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:08 | 19.03.2021 / Володимир / , /
Перегляди
72
/ коментарі 3

Керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук представив колективу новоствореної Луцької окружної прокуратури її керівника – Юрія Луцика.

На представленні 19-го березня були присутні керівники правоохоронних органів, органів судової влади й місцевого самоврядування Луцька та Луцького району. Про це інформує пресслужба прокуратури.

«В Україні розпочали діяльність окружні прокуратури, усі їхні працівники успішно пройшли атестацію, довели свою професійну компетентність та доброчесність.

Першочерговим Вашим завданням, як прокурора та керівника із великим досвідом роботи, є координація діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності та корупції, особливо у бюджетній, земельній сфері, боротьбі з незаконним забудовами», – зауважив керівник обласної прокуратури, вітаючи Юрія Луцика із призначенням.

Нагадаємо, Юрій Луцик кілька років очолював Володимир-Волинську міжрайонну прокуратуру. Луцика призначили на посаду 27-го січня 2011 року. На засіданні колегії Генеральної прокуратури України (ГПУ) 27-го січня 2011 р., за поданням прокурорів областей, прокурорів регіонального рівня своїми наказами призначив тодішній генеральний прокурор України Віктор Пшонка.

Довідково: Юрій Луцик народився 17-го жовтня 1972 року у місті Червонограді Львівської області. Вищу освіту здобув у Львівському державному університеті імені Івана Франка. В органах прокуратури – із 1996 року.

До призначення на посаду керівника Луцької окружної прокуратури очолював відділ нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, інших заходів примусового характеру у місцях несвободи, а також пробації у Волинській обласній прокуратурі.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер