<

«Коли лікарню у Володимирі визнають опорною»: інтереси медзакладу відстоював під час обласної сесії Матвійчук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:45 | 28.05.2021 / Володимир / , /
Перегляди
78
/ коментарі 2

Лікарню у Володимирі досі не визнали опорною, оскільки в області на даний момент відсутня Стратегія розвитку госпітального округу. Проте депутату облради, який підняв це питання під час сесії, зауважили, що питання вирішиться найближчим часом.

Питання про надання Володимир-Волинському ТМО статусу опорної порушив депутат обласної ради Ярослав Матвійчук під час чергового пленарного засідання 27-го травня.

За словами Матвійчука, на засіданні госпітальної ради в квітні вирішили присвоїти Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанню статус опорної, опісля губернатор направив відповідне звернення до керівництва уряду. Однак, як кажуть, «віз і досі там». Бо питання так і не вирішене.

Депутат наголосив, що в Міністерстві пояснили, що затримка виникла через те, що в області відсутня чітка Стратегія розвитку госпітального округу. А тому запитав т.в.о. начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Романа Рудокваса, чому досі Волинь немає жодного плану округу з конкретними датами і коли він нарешті з’явиться.

Роман Рудоквас запевнив, що після засідання госпітальної ради, яке має відбутися наступного тижня, Стратегія розвитку округу буде направлена на затвердження. Це запустить механізм надання лікарні Володимира статусу опорної.




коментарів: 2
  1. як може бути наша лікарня бути опорною , якщо нею керує особа призначення якої не відповідає вимогам чинного законодавства – в такому випадку навіть пікарня не повинна була отримати відповідну ліценцію . Треба радіти , що хоч досі не призупинили діяльність лікарні …

    • Життя лікарні забезпечують не ті, хто “керує”, а хто ПРАЦЮЮТЬ (на відміну від різних там керуючих, жителів, і інших активістів-нероб)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер