<

Коли і хто завершить ремонт вулиці Ковельської? – основне питання делегації від Володимира-Волинського у дорожні структури обласного рівня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:11 | 15.03.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У вівторок, 14-го березня, перший заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук разом із помічником народного депутата Ігоря Гузя Андрієм Бокочом провели робочий візит до дорожніх структур обласного рівня.

Відбулася зустріч з директором департаменту інфраструктури та туризму Волинської обласної державної адміністрації Іваном Миркою. Основна мета – вирішення питання ремонту вулиці Ковельської. За словами Ярослава Матвійчука, кошти на ремонт вулиці, що були виділені минулого року з державного бюджету, перенесені на цей рік.

“Не тільки завершення ремонту ми вимагаємо, хоча це перший пункт. Неякісно зроблена робота повинна бути перероблена, а це майже все, що підрядник встиг зробити. Так у деяких місцях новий асфальт, не зміг пережити першу зиму.” – зазначив під час зустрічі Ярослав Матвійчук

Основну проблему з ремонтом вулиці пояснив Іван Мирка, де ніби то замовники робіт, якими виступила Служба автомобільних доріг, склали недостатно якісні умови для проведення тендеру. Зауважує, що необхідно було вказати, що фірма, котра виконуватиме роботу, повинна мати досвід проведення таких масштабних робіт. Так і сталося, що тендер виграла “Аміла” з недостатнім досвідом, технікою і малою кількістю працівників.

Керівник Служби автомобільних доріг Анатолій Посполітак за сімейними обставинами не зміг бути присутній на зустрічі, тому чиновники вирішили навідатися в офіс автодору та поспілкуватися із заступниками. Ншан Антонян, заступник начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області з будівництва, повідомив, що згідно дороговору та гарантійних листів підрядник “Аміла” зобов’язується якісно виконати об’єкт. Як зазначив заступник, це кваліфікаційне випробування для організації і якщо не виправить всі недоліки, то висока ймовірність, що більше роботи в області не отримає.

Підсумував зустріч Андрій Бокоч, котрий запросив керівників дорожніх структур приїхати у Володимир-Волинський, щоб разом прийняти дієві рішення та виправити ситуацію з “ремонтом вулиці Ковельської”. Попередньо візит запланували на 16-те березня, однак можливі корективи приїзду чиновників обласного рівня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер