<

Колектив КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» зібрав 10 тисяч гривень на протезування бійцю 14 бригади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 28.04.2022 / Володимир / , /
Перегляди
2676
/ Коментарі відсутні

28-го квітня працівники КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» зібрали і передали 10 тисяч гривень на протезування пораненому бійцю з Володимира 14-ї ОМБр Ігорю Скучинському.

Ігор Скучинський – житель Володимира, старший лейтенант ЗСУ, командир розвідувального взводу 14-ї ОМБр ім. князя Романа Великого, майстер спорту з гирьового спорту, учасник всеукраїнських спортивних змагань та змагань ЗСУ. Одружений, виховує донечку Єву.

Про це повідомляють на сторінці КП у фейсбуці.

Наприкінці березня Ігор разом зі своєю бригадою відбивали ворожий наступ на Миколаївщині та потрапили під мінометний обстріл. Внаслідок цього Ігор втратив ліву нижню кінцівку, а також отримав багато осколкових поранень, які пошкодили внутрішні органи.

На щастя, лікарям вдалося врятувати життя Героя. Проте, попереду тривале дороге лікування, протезування та реабілітація.

Наразі родина військового збирає кошти на протезування та реабілітацію. До збору долучилися і працівники КП «Володимир-Волинськтеплоенерго», які передали зібрані кошти дружині бійця Ліні.

“Пропонуємо усім охочим доєднатися до доброї справи і допомогти Ігорю підкорити нові спортивні вершини та виховати гарну донечку Єву!”, – йдеться у пості.

Реквізити для фінансової допомоги: карта ПриватБанку для переказів в межах України:

5168745114200055 (Скучинська Л.І.).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер