<

До Дня Гідності і Свободи у Володимирі-Волинському презентували проект «Кіно, що наближає перемогу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:49 | 21.11.2019 / Володимир / , /
Перегляди
40
/ Коментарі відсутні

21-го листопада у Володимирі-Волинському відбулося чимало заходів, присвячених початку Революції Гідності на Майдані Незалежності у Києві 6 років тому.

Зокрема, у центрі міста пройшли хресною ходою, поклали квіти до дошки пам’яті загиблим Героям АТО і Героям Небесної Сотні.

В той же час у кінотеатрі «Сім’я» відбулась презентація проекту «Кіно, що наближає перемогу»: показали першу частину під назвою «Позивний ЗЕНІТ. Фільм 1» та організували зустріч з героями проекту. Нажаль, через однаковий час проведення заходів, на перегляд фільму прийшло близько 15-ти людей.

У зйомках фільму взяли участь військовослужбовець 39-го зенітного полку Олександр Чернецький та Юрій Степанюк, голова Володимир-Волинської спілки учасників АТО/ООС, який отримав поранення під час виконання бойового завдання на сході.

“Завдяки дружині Олександра Чернецького Олесі відбулась презентація фільму у Володимирі-Волинському: в той же час показ відбувався у Києві”, – повідомила БУГу авторка фільму Анна Мартиненко.

Родина Чернецьких зовсім недавно переїхала за місцем служби військового до Володимира-Волинського.

Опісля відбувся показ фільм про 14-ту окрему механізовану бригаду «Воїни духу».

Олександр Чернецький з позивним Чорік воював на позиції Зеніт ЗСУ у 2015-му році. Одразу після повернення з фронту вступив до Харківського національного університету імені Кожедуба. Отримав погони лейтенанта. Виконує завдання в ООС.

У культурно-мистецькому центрі відбулась зустріч, де учасники Євромайдану ділились своїми спогадами, зокрема, Сергій Шишкін виконав авторську пісню, присвячену і написану під час подій у листопаді 2013-го.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок