<

«KIMS»: відтепер екочистка, яку обирають лучани, у Володимирі-Волинському*

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:00 | 14.02.2020 / Володимир / /
Перегляди
101
/ Коментарі відсутні

За чотири роки успішної роботи перша у Луцьку європейська екочистка «KIMS», що на проспекті Волі, 42, встигла завоювати довіру містян та залучити чимало постійних клієнтів. Відтепер «KIMS» є і у Володимирі-Волинському і чекає на клієнтів.

Враження про людину формується під час першої зустрічі і від охайності одягу багато чого залежить, то інтернет-видання «БУГ» радить: довірте питання чистоти свого одягу професіоналам – екочистці «KIMS».

Екопроект «Кімсни пакет»

Не дивлячись на велику популярність, заклад відомої мережі і далі активно розвивається, підхоплюючи новітні тенденції. Так однією з основних місій компанії є екологічна відповідальність. Наприклад, минулого року «KIMS» запустив екопроект «Кімсни пакет» – всеукраїнську мережу зі збору поліетиленових відходів для їхньої подальшої утилізації.

На практиці реалізація проекту виглядає наступним чином: в кожному закладі мережі встановлюють спеціальну урну для збору поліетилену, після чого зібрані пакети відправляються на утилізацію або переробку. Закликаючи громадян до екологічної відповідальності, заклад пропонує приємну винагороду за зданий поліетилен: всі, хто здійснив внесок в покращення екології, отримують знижку 5% на послуги хімчистки.

Новітні еко-технології

А на початку серпня «KIMS» здивував сенсаційними змінами, впровадивши у роботу новітні еко-технології європейського зразка.

Реалії сучасного світу диктують необхідність пошуків альтернативних, більш екологічних засобів хімічної чистки. Розвиваючись в цьому напрямку, у «KIMS» почали використовувати силіконовий розчинник «GreenEarth», який представляє собою сполуку на основі кремнію. Перекладаючи на просту мову, цей засіб – «розріджений» пісок, який має вигляд прозорої субстанції без запаху. Він абсолютно не токсичний та гіпоалергенний.

Основні переваги цього розчинника:

– відповідає всім екологічним вимогам;

– не має запаху;

– не впливає на барвники тканин;

– не псує фурнітуру та декор;

– виключає ймовірність усадки;

– не псує волокна тканини;

– надає тканині м’якості.

Використання вуглеводного розчинника та розчинника на основі модифікованих спиртів

Ще одне нововведення, яке запровадила компанія «KIMS» – використання вуглеводного розчинника «Intense». Головні його переваги – бездоганний чистячий ефект і абсолютна екологічна безпечність. Також до безперечних переваг «Intense» можна віднести те, що:

– він абсорбує вологу, тому чудово справляється з водними забрудненнями;

– зберігає білий колір і не дає йому посіріти;

– забезпечує найделікатнішу чистку, зберігає колір та форму речей.

В рамках своєї екологічної спрямованості «KIMS» також впровадив у роботу «SENSENE» – розчинник на основі модифікованих спиртів. Він піддається біологічному розкладу, тому безпечний для людини та довкілля. Серед його переваг:

– висока здатність до розчинення та збереження яскравих кольорів;

– делікатна обробка тканини та полегшення прасування;

– приємний запах.

Знижки

З нагоди сенсаційних нововведень «KIMS» підготував приємний подарунок для клієнтів – знижку 25% на послуги з використанням нових еко-технологій на чистку верхнього одягу, пуховиків і текстилю. акція діє до 21 лютого.

Широкий спектр послуг

Окрім чистки, «KIMS» пропонує широкий спектр послуг. Зокрема, у закладі можна здати в ремонт та відреставрувати улюблене взуття, а також полагодити одяг.

У Володимирі-Волинському хімчистка «Кімс» знаходитсья а адремою Князя Василько 3/20. Контактний номер телефону: (050) 337-44-37. 

Завітайте у «KIMS» і нехай про чистоту вашого одягу потурбуються професіонали.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер