<

Кібертурнір: володимирські рейнджери влаштували чемпіонат з FIFA 2020

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 7.03.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

6-го березня відбувся кібертурнір з футболу (FIFA-2020) під назвою «СуперЛіга В-В». У ньому брали участь Кібер Ліга Волинь та Рейнджер Кемп Україна: 16 учасників розділили на 8-м команд. Цей турнір по футболу, на PlayStation 4, влаштували для дітей Володимира-Волинського.

Змагання організували переважно для дітей, які не мали змоги відвідати зимовий табір Мountain rangers, в якому і зародилося ідея футбольних кібер турнірів .

В кожній команді по 2 учасника, гра не один на один. Тобто грає роль саме командна робота, а це зовсім інші емоції й тактика.

Перша відбіркова гра відбулася у Володимирі-Волинському, у приміщенні та КМЦ ім.Шевченка. На черзі Зимнівське ОТГ, Нововолинськ і Ковель. Після проведення матчів у цих містах і визначенню чемпіонів серед дітей цих населених пунктів,  відбудеться фінал – гра переможців, тобто «Ліга Чемпіонів Волині» по кібер-футболу.

Відділ освіти молоді та спорту спонсорував призи для юних чемпіонів та призерів (карімати та термоси). А магазин «Спорт плюс» який розташований у ТЦ «Володимир», також дав призи і головне забезпечив футбольною атмосферою проведення цього дійства. Також фіналісти отримали грамоти від Рейнджер кемп Україна.

“Для тих, хто не був у таборі, ми даємо можливість відчути атмосферу командної гри у кібер футбол! Окрім цього, нові знайомства та розвиток кмітливості, тактичного мислення і координації дій в команді, очікують сьогодні на юнаків”, – розповідає про ціль проведення гри пан Руслан.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа