<

Хотів купити дитячий візок: чоловіка з Устилуга ошукали на OLX

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:03 | 23.03.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
3
/ коментарів 7

22-го березня до Володимир-Волинського відділу поліції звернувся 54-річний житель Устилуга із заявою про шахрайство.

Про це БУГу повідомили у міському відділі поліції.

Встановлено, що 21-го березня близько 14:30 на інтернет-сайті “OLX” заявник замовив дитячий візок. Через термінал чоловік перерахував 2500 гривень на рахунок банківської карти на ім’я громадянки К.

Вищевказана громадянка після отримання коштів вимкнула телефон та не виходить на зв’язок.

Триває перевірка.

Ілюстративне фото




коментарів: 7
  1. Скільки казано, не купуйте на ОЛХ. Як шахраї так і адміністрація вкрай обнагліли. Як альтернатива PROM.UA, – там за розміщення оголошень потрібно платити, тому не кожен може розмістити, плюс до того є відгуки.

  2. Нічому наш народ не вчиться, ну не відправляйте ви гроші на перед, для цього є наложка, а для тих хто говорить що не раз таке було що відправляли а товар не забирав і продавець втрачає кошти власники сайту зробили таку річ як “доставка олх” де продавець нічого не втрачає і отримує кошти лише тоді коли ви підтвердити замовлення!

  3. Нічому наш народ не вчиться, ну навіщо скидати гроші на перед? Ж така річ як наложка! І навіть якщо продавець говорить що не вигідно бо покупці вже не один раз відмовлялися і він втрачав гроші за наложку зробили таку штуку як доставка з олх! Де продавець отримує гроші тільки після того як ви підтвердите отримання товару на відділенні пошти…

  4. Про що чудак думав коли натискав на підтвердження переказу завдатку 2’500, про житіє святих?)))

  5. Если брать организацию работы продавцов, то мне очень импонирует Виолити, особенно в последнее время. Все довольно удобно и лояльно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер