<

«Хай працює», – депутату Хілінському вчетверте відмовили у складанні депутатського мандату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 26.02.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

На розгляд депутатського корпусу Вололимир-Волинської міської ради 26-го лютого винесли питання про складання мандату місцевого обранця Андрія Хілінського. Чоловік із серпня 2017 року не відвідує засідання сесії, і тоді ж написав звернення, що просить скласти свій депутатський мандат.

Попередні всі голосування були проти складання мандату. Перший раз депутати додатково прийняли рішення фінансово допомогти депутату на лікування, адже у зверненні це вказано як основна причина – “погіршення здоров’я”.

Цього разу за позитивне голосування виступили депутати “Самопомічі”. Мовляв, депутат не з’являється на засідання сесії.

Заперечила депутатка Надія Замрига, яка запевнила присутніх, що Андрій Хілінський присутній на всіх засіданнях комісії.

“Вибачте колеги, але так як у нас сьогодні пройшла сесія, то йому певно гидко бути тут присутнім”, – підсумувала Замрига.

Проти складання депутатського мандату Хілінським виступила Світлана Федонюк: “Ми не можемо прийняти це рішення без присутності самого ж депутата”.

Голосуванням депутати не підтримали складання мандату і залишили Андрія Хілінського депутатом Володимир-Волинської міської ради.

“Хай працює”, – підсумував Руслан Мороз.




коментарів: 2
  1. Тут все просто. Хілінський ніби не хоче бути депутатом , але за те щоб він не покинув ряди депутатів вже дуже старається така звана депутатська більшість міста І проти складання повноважень депутата Хилінського проголосували Саганюк , Світерський та інші з їхньої команди… Ім явно не вигідно , що на зміну Хілінського може прийти сильний опонент до нинішньої влади .. Так , що тут ось така тактика…

  2. і ще . До речі , депутати від більшості не підтримали ідею оновлення складу не зовсіи дієвого і не зовсім професійного міськвиконкому…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер