<

Керівники району прозвітували на черговій сесії Володимир-Волинської районної ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:05 | 18.03.2017 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

17-го березня відбулося пленарне засідання дев’ятої сесії Володимир-Волинської районної ради. На ньому депутати розглянули 23 питання – найбільш дискусійними серед яких були звіти голів районної ради та районної державної адміністрації.

Традиційно сесія розпочалася з розгляду депутатських звернень. В основному вони стосувались стану доріг в районі. Особливу увагу депутати приділили ділянці Володимир-Волинський – Нововолинськ, стан якої не витримує жодної критики.

Далі перед депутатами звітував голова районної ради Роман Гук, який розповів присутнім про кількісні та якісні показники роботи районної ради за 2016 рік.

Так, за звітний період проведено 8 сесій ради, у рамках яких відбулося 9 пленарних засідань. Загалом, депутатами районної ради було розглянуто 160 питань, рішення прийнято зі 157-ми із них,  підтримано 27 депутатських запитів та прийнято 23 Програми з актуальних питань соціально- економічного, культурного розвитку району.

Розповів Роман Гук й про бюджетні рішення, які приймала районна рада, й про соціально-економічну та культурну роботу, яка була проведена за 2016 рік.

Наступною звітувала голова районної державної адміністрації Наталія Василець, яка розповіла про якісні та кількісні показники, що відображають стан справ у районі.

Не підтримали проекти рішень зі звітами голів  депутати фракції ВО «Свободи». Павло Карпюк зауважив, що інформація, яка озвучена це банальна статистика, яка не демонструє досягнень голів районної ради та адміністрації.

Після цього на розгляд депутатів районної ради було винесено ряд програм серед них: програма безоплатної правової допомоги населенню району на 2017-2018 роки, програма висвітлення діяльності органів районної влади засобами масової інформації. Також були внесені зміни до вже існуючих програм розвитку фізичної культури і спорту, освіти і реформування системи закладів для дітей-сиріт та до районного бюджету на 2017 рік.

Також депутати проголосували за звернення до державної влади із підтримкою торгівельної блокади та засудженням спроби її силового розгону та звернення стосовно блокади банків із російським капіталом.




один коментар
  1. Люди! Не пишіть таких дрібниць як дурнуваті вислови павла. В нього задача – бути протів всіх, не треба подавати його коментар як вагому думку. Він ніхто і його слово нічого не вирішує. Обидва звіти прийняті переважною більшістю голосів, бо всі інші депутати розумні еа відміну від того клоуна-недоучки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок