<

Керівника комунального підприємства у Володимирі-Волинському оштрафували за лайку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:28 | 26.07.2019 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ коментарі 4

Керівнику комунального підприємства «Полігон» Олександру Козичку судом постановлено виплатити штраф за нецензурну лайку.

Про це написав на своїй сторінці у фейсбуці громадський активіст Тарас Сватко і опублікував рішення суду від 18 червня.

«Розгляд справи пройшов “без шуму і пилі”. Навіть, не було опубліковано на сайті суду в списку призначених до розгляду справ. Потерпілого в суд не викликали… Олег Тимосевич прошу, розглянути питання щодо звільнення директора КП “Полігон” із займаної посади, під час засідання Вашої комісії», – зазначив у дописі Тарас Сватко.

У постанові зазначаються подробиці інциденту: 16-го травня 2019-го року керівник підприємства, перебуваючи в службовому приміщенні КП Полігон, вчинив дрібне хуліганство, а саме висловлювався нецензурною лайкою на адресу громадського активіста, своїми діями порушив громадський порядок і спокій громадян.

Сам громадський активіст зазначає, що була присутня не тільки лайка, але і шарпанина, що також вважається дрібним хуліганством.

Суд постановив визнати керівника підприємства винним у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ст.173 КУпАП та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 4 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 68 гривень.




коментарів: 4
  1. Козичко неадекватна людина ,хам , він нікого не поважає ,до підлеглих відноситься як до рабів

  2. Ти дивись! А наш нововолинський суд виправдав першого заступника міського голови\секретаря міськради Андрія Сторонського за матюки у громадському місці – приймальні міського голови. Вочевидь, наш міський суд найгуманніший у світі!

    • Настільки гуманний, що готовий закрити очі на будь-яке порушення закону нововолинськими чиновниками

  3. Для нововолинських чиновників, ці всі суди, перевірки КРУ, СБУ. Все одно, що Вам пилинку з плеча сдути. “Фу!” і нічого не було. Ну прийшло СБУ, зробили обшук, вилучили серйозний компромат. Почекали місяця два. Принесли назад та ще й вибачились. На прощання, ще й руку пожали, якщо щось дзвоніть, завжди раді допомогти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер